- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
senior tag
Külön cellákban vannak...
Figyelj, ha bejön akkor utalok Neked és poffsoft kollégának is 1-1M-át....de ehez létfeltétel a segítségetek!
(Ha nem akkor term. tárgytalan)
Fel kellene venni a kapcsolatot valami zárkózottabb helyen...sőt még a program írás is esélyes lesz rá ha excel nem működik....mert tényleg nagy pénzről van szó...
Ha benne vagy akkor írj(atok).
Bármilyen további kérdésedre válaszolok készséggel...poffsoft:
"nekem sem tiszta még mindig a párosok, hármasok kérdése. ez nem egyszerű feladatnak látszik."
Nem egyszerű, (de ha bejön bár kétlem) akkor nagyon sokat fog érni
pl nagyon jó lenne ha a párosokat csak 1-100-ig nézné mondjuk 4-5db szám lenne egy csokorban amiben a "párokat" kellene néznie majd ezeket a csokrokat összegeznie és ebből levonnia azt a következtetését, hogy melyek a leggyakoribb számpárosoküdv, asuspc96
-
poffsoft
veterán
nekem sem tiszta még mindig a párosok, hármasok kérdése. ez nem egyszerű feladatnak látszik.
Plusz én is tanultam újakat a móduszról ( bár excel 2007 van itthon)a pivotot meg ahogy van , passzolom.
Szóval, gyanús, hogy csak makróval tudnám megoldani- bár az algoritmusról még elképzelésem sincsen...
(#13154) asuspc96: Hogy működik-e azt lapa-tól kérdezd, én csak lefordítottam, hátha neked sem angol a locale..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest