- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
kraftxld #1241 üzenetére
egy ilyet csináltam proof-of-concept gyanánt:
sheet1 kódja:
Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
Range(Cells(Target.Row, 2), Cells(Target.Row, 3)).Copy
Cancel = True
End Sub
Private Sub Worksheet_BeforeRightClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
ActiveSheet.Paste Destination:=Range(Cells(Target.Row, 1), Cells(Target.Row, 2))
Cancel = True
End Sub
ez duplakattra másol, jobbkattra beilleszt. persze így mind a duplakatt, mind a jobbklikk csak erre használható. egyelőre nem tudtam elérni, hogy valami módon ellenőrizze a vágolap tartalmát, így egy eventbe sem tudtam belezsúfolni. ha valaki ki tudja így egészíteni, kíváncsi lennék rá... -
matekmatika
tag
válasz
kraftxld #1241 üzenetére
''User kattint egy sorra (forrássor) kattint egy gombra ami futtatja a makrót''
Ez idáig ok, de
''kattint egy sorra (célsor) majd átmásolja a makró a forrássor B oszlopában lévő elemet a célsor A oszlopába''
Egy makro futása közben nem hiszem, hogy engedne az bárhová is kattogtatni. Max egy inputablakba be lehetne kérni, hogy melyik sorba akarod beilleszteni.
Vagy kellene még egy parancsgomb amely a beillesztést végző makrot indítaná az aktívvá tett cella alapján.
Viszont mindkettő megoldásnál gyorsabb szerintem a jobb klikk másolás - jobb klikk beillesztés variáció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest