- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
válasz
cousin333
üzenetére
Szia, köszönöm a segítséged
, de sajnos NEM működik. (Szerintem ez nem a LibreOffice hibája, hanem a képleté.) Mindig az A1-es értéket adja vissza, nem azt, ahol duplikálva van, ha van duplikáció a C1 alapján. Amit én próbálom "adatok", ott 20+ sor van, és mindig az A1-et dobja vissza, ha tényleg van duplikáció. Ha nincs duplikáció a C1 alapján, akkor jó. Ha több duplikáció van, akkor is az 1.-t adja vissza hibásan, de ez is jó így, ha jót fog visszaadni.Kell esetleg több infó erről a feladatról, vagy egyértelmű teljesen?
Hamarosan kipróbálom az EXCEL-es változatot érdekességből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung kuponkunyeráló
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Viccrovat
- További aktív témák...
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de sajnos NEM működik. (Szerintem ez nem a LibreOffice hibája, hanem a képleté.) Mindig az A1-es értéket adja vissza, nem azt, ahol duplikálva van, ha van duplikáció a C1 alapján. Amit én próbálom "adatok", ott 20+ sor van, és mindig az A1-et dobja vissza, ha tényleg van duplikáció. Ha nincs duplikáció a C1 alapján, akkor jó. Ha több duplikáció van, akkor is az 1.-t adja vissza hibásan, de ez is jó így, ha jót fog visszaadni.
Fferi50