Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Aha.
Benyomod a pajzsot, csavarkulcs, pajzs, majd kb 15mp múlva megint pajzs. Kemény. Mellette spammeled a drónokat, zavarod a szörnyet, nem sok a 7 sebzés, de ha tartósan nem figyel rá, akkor elég sokat leforgácsolnak róla. Érdemes susnyásba rakni, vagy ha van magaslat, akkor oda, nehezebben látszik/nehezebb elérni.
Cabot dmg amplifier-e Markovval brutál, egy stage 3 Goliath páncéljának 2/3-át le lehet a kettő kombójával kapni. Abszolút ők ketten a legjobb support, Hank meg Sunny nem tudja segíteni az egész csapatot és elég defenzívek a pajzs képességgel, jó Kala játékost meg még nem láttam.
Amúgy a Kraken ellen nem tudom mi a legjobb kombó, a drónokat (ideértve Sunny shield drone-ját) könnyen lelövi, Cabot dmg amplifier sugara néha nem éri el, ha repül, Hank bombáit meg Tech. Sgt. Hank lézersugarát nevetséges könnyedséggel kerüli ki... meg is vettem gyorsan, jól lehet trollkodni szerencsétlen vadászokkal.

Új hozzászólás Aktív témák

- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB RAM 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest