Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kraptor

őstag

válasz bélanéni #346 üzenetére

Tudsz NOCtől venni, más játékostól, csinálni saját magad vagy pedi szörnyek dobnak egy kis ládikó formájában és benne szoktak lenni különböző fegyverek páncélzatok, stb. Általában zöldek és sárgák dobnak a legjobb tárgyakat. Nekem egy sárga egyszer egy master 1 varázslatot dobott.

Szörnyek hulláit ha kifosztod egyrészt azokat eltudod adni, késöbb mikor magasabb szintre jutsz akkor egy pár NPC elég szép árakat fizet értük. Nekem egy ráknak az ollojáért 12ezüstöt adott egy NPC. Némelyik dolgok miket a szörnyeg testéből szerzel jó lehet különbözö questekhez vagy ha valamit alkotsz.

Arany, mint fizető eszköz vagy mint pl Gol cluster, ha a második, akkor azt bányásznod kell, aszem Thundering Steppesben van.

Tárgyak készítése is jó móka tud lenni, de vigyázni kell vele, mert egy pénznyelő automata.

Ha benne vagy egy guildbe, akkor lehetőséged nyílik, hogy ugynevezett Writs vagy Vity Taskokat csinálj, ezek ált változók és ha megcsinálod akkor kapsz valamennyi státusz pontot, amiből ha a Guild Patronusa vagy akkor egy része a guildbe is megy. Ez lényegébe arra jó, hhogy házat vegyen a guild meg hasnonlók, neked azért jó mert ha több pontot gyüjtessz össze akkor neked is lehetőséged nyílik majd hogy szupi ezközöket vegyél, pl tudsz saját faragópadot venni, vagy repülőszönyeget és hasonlók. Meg vannak ugye a Guild Raidek, ezeket meghatározott szinteken kapják az emberkék és sokat lendíthet a guild statuszán, meg ronthat is ha elpuskázzátok.

Az uccsó kérdésedre nem tudom a választ, mert az egy kicsit sok, de általában van fegyver kovács, ki fegyvereket árúl, van szabó ki könnyű és nagyon könnyő páncolzatot, majd van aki nehéz és közepes, utána vannak olyan kovácsok kik csak pajzsot árulnak, vannak akik különböző kotyvalékokat, varázlatokat és hasnolól persze mindegyikből több van több szintre osztva. pl Fegyver kovács 1 kardokat árul, amik jók 10-20 szint közötti emberkéknek, kovács 2 olyan fegyvereket amik jók 20-30 szint között, sb.

Új hozzászólás Aktív témák