Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Parci! Ezért az ''eredendően'' szóért dícséretet érdemelsz! Egyetlen szóban a pro/kontra érvek. Az egymásnak feszülő erők! Remek!
Ez az egésznek a legeslegjobb összefoglalása.
Mindenesetre azt remélem, hogy az én gyerekeimnek legalább jobb lesz az EU-ban, mint nekem volt az EU-n kívül. Remélem! És ezért dolgozok, teszek, követek el mindent. (majdnem mindent) -
localhost
Közösségépítő
Én meg azért érzek kavarodást, mert szerintem a téma az EU-csatlakozás.
A poszkommunistázás, meg elmúlt 50 év vezérfonalán miért nem megyünk még régebbre? És még annál is régebbre? Csak addig, amig Nyögte Mátyás bús hadát vagy még régebbre?
Értelmetlen ide megint belekeverni a ''tegnapi napipolitikát'' :)
Szerintem mi is gondoljuk át a ''Kalandor-módszer''-t. (TM)
Lehiggadásig. :) -
localhost
Közösségépítő
Kérdés: Ugye az EU csatlakozásról beszéltek?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Kalandor
üzenetére
nicsak ki beszél e kérdéskörben
Ez nem értem, de hagyjuk, arra célzol tán, hogy egyetlenegy esetben úgy éreztem, hogy egy érvrendszerrel ''inkább mégsem'' alapon nem szállok szembe? De az az én jogom ugye? :)
Ellenben itt ti egymást minősítgetitek és nem az érvekkel vitáztok!
A Megyó féle III/III pedig ABSOLUTE nem tartozik eme vita kereteibe. :( -
localhost
Közösségépítő
Szabadna a személyeskedés vizeiről az érvelés hímes mezején társalogni tovább?
Ne egymással vitázzunk, hanem egymás állításaival és érveivel! -
localhost
Közösségépítő
válasz
GuMipOkE
üzenetére
GuMipOkE Fórumtársam!
Ez így kedvemre való, ebben a szellemben lehet és szabad vitatkozni!
Valóban szívből gratulálok, remek vitapartner vagy!
Az már egy más kérdés, hogy a Te meglátásaid és érvrendszered olyannyira távol állnak az enyéimektől, mint Dél-afrikai ismerősöd a norvég halászokhoz.
(Bocs a szóviccért!)
Annyira másként látod a dolgot, és szerintem annyira egyoldalúan, hogy azon a síkon én nem szeretnék egyetlen mondatoddal sem vitába bocsátkozni. Korántsem azért, mert esetleg alulmaradhatnék a párbeszédben, hanem azért, mert azt az állítás-özönt amelyet hangoztatsz egy jól felépített és - engedd meg - belédsulykolt ideológia mondatja veled. Illetve hiteti el veled. Nincs a hozzászólásodnak egyetlen momentuma sem, amivel egyet tudnék érteni.
Ezt a fajta elhivatottságot jól ismerem már koromtól fogva is, és tudom hogy kéznyújtással el lehet rendezni a dolgot efféleképpen:
Gratulálok Uram, de Ön nem az én ''Tiszti Kaszinóm'' tagja , Önnel én nem vitatkozom és nem is párbajozom!
Harag és indulat nélkül. -
localhost
Közösségépítő
Tévhitek elleni orvosság, de csak azoknak érdemes elovasni, akik még képesek és hajlandók arra, hogy - meggyőződésük ellenére - elfogadják a tévhitek cáfolatát is :
[L]http://index.hu/politika/kulfold/eupara1/[/L]
További EuroParák a képernyő bal oldalán levő linkgyűjteményvben :) -
localhost
Közösségépítő
válasz
GuMipOkE
üzenetére
Beléptettétek az országot az EU-ba. Halovány gyengus volt, de érvényes.
Te melyik adót nézted/hallgattad? Honnan sugallták/sugározták neked ezt a ''gyengus'' értéket?
A ''beléptettétek'' meg enyhén lekezelő és pejoratív, de vállalom.
Csak most majd ne azt halljam, hogy: ''Ugye, ugye Ti akartátok!''
Mert a szabálykönyvek szerint most ez a mondatfolyam fog következni. Sajnos.
Habár a bővítés mellett állók és mondjuk a kormány részéről azt hallani, hogy most, hogy beléptünk már mindenkinek az érdekeit képviselni fogjuk, azokét is, akik nemmel szavaztak. DE a nemmel szavazók nem hajlandók a TÖBBSÉG döntésének alávetni érdekeiket, mint ahogy azt már megtapasztalhattuk.
Pedig a NEM-oldal részéről a ''Ugye ugye Ti akartátok!'' helyett elvárható viselkedésminta: OKé, ha Ti így akartátok, akkor mi is megpróbáljuk veletek.
Ez a pozitiv hozzáállás, a többi pedig károgás.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest