Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz Rony949 #2161 üzenetére
Igen, nagyon sok mindent mondanak, ha a harmada megvalósul, akkor már örülhetünk. Azt adnám, ha mondjuk foglalkoznának a desync/bugos audio/optimalizáltság triumvirátussal is, engem nem tesz boldoggá, hogy majd az új pályán is meghalok fedezék mögött, meg nem hallom, hogy felettem trappolnak. A hangtalan gránát még egy plusz, azt is szeretem.
Ebben a wipe-ban kihagytam 1 hónapot (lol), csak tarkov sztrímet néztem vagy játszottam mással, kedvem sem volt elindítani a játékot. Már most sem játszom vele annyit, nincsen semmi értelme. Engem nem tesz boldoggá a huszadik hex v. slick meg az ugyanazokkal a statokkal rendelkező m4 v. hk... Van meta, meg van minden más, és nincsen semmi középen.
Azt még mindig nem értem, hogy a legjobb felszerelés/legjobb lőszer miért nem napi limites, nevetséges, hogy eltelik 3 hét, és már metában szaladgálnak az emberek. És te rakod magad hátrányba azzal, ha nem játszol meta fegyverekkel. Van 10 különböző lőszer minden kaliberben, aminek a 90%-a teljesen haszontalan. Van rengeteg testpáncél, aminek a jelentős része szintén haszontalan, csak adj pár hetet. Ez a játék hc túlélős lenne, de semmi köze hozzá, amikor megveszem mindenből a legjobbat, a piacról. A piaccal én személy szerint egyet értek, de nem ebben a formában. A konténerbe semmi sem menne be, ami raid-ben talált, ha rajtam múlna.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz Rony949 #2161 üzenetére
Meg, hogy hardcore lesz, és az elején, egy pisztolyt összeraksz annak örülsz, ehhez képest wipe után két héttel mindenki full gearben szaladgál. Ahogy előttem is írták a pénz, az egész economy teljesen értéktelen. Nekem a flea market bevezetése körül szállt el nagyon a dolog ilyen téren. Azóta pár wipeot letoltam, de az utolsó 2-t már teljesen kihagytam. Abszolút nem tetszik amerre (nem) halad a játék. Nekem azok az idők, amikor az m4 és az AK jelentették a premium fegyót, amikor jó armort csak tradelni lehetett és ért is valamit sokkal jobban tetszettek. Átlagban sokkal kisebb gearben kéne játszani, és a nagy cuccoknak ritkának kéne lennie, csak lootból, vagy nem egyszerű tradeből. Ehhez képest amikor fél woods thermallal szaladgál az nem valami szórakoztató... Az amit az elején mondtak, hogy egy nagy escape sztori aztán open world, az álom marad szerintem. Ezek a questek meg még placeholdernek is gagyik, semmi értelme a 90%-nak, ezek achievementek jórészt nem questek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest