Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Elég sokan vesznek Sony-t!
De attól mert bizonyos hazai NFC-s appok rosszak még nem a telefon a selejt mivel érdekes módon minden más app hibátlanul működik a telefonon. Amúgy a Samsungos droid 10 bétán se volt Simple felugró kép! Payment appoknál minden gyártó rendszerével le kell tesztelni az appot mivel megváltozott a splash screen. -
hhgygy
senior tag
OK, SimplePay update, én voltam a lammer. Ma ráértem szarakodni, mert a Tesco önkiszolgáló pénztáránál fizettem, tehát az van, hogy az első használatkor a SimplePay valóban üzenetet küld: kéri a pinkódot és egyben ott be lehet pipálni azt, hogy mostantól elég legyen az ujjlenyomat.
Ma sikerült háromszor is fizetnem, ebből két különböző helyen, tehát valószínűleg én voltam a béna. -
tomp
félisten
válasz
szabi__memo #3394 üzenetére
Ahhoz képest a OnePlus faragta a rendszert a Simple-höz, hogy működjön normálisan. De amúgy elég ha az ember beleolvas a véleményekbe. Sok embernek nem megy. A leggyakoribb hiba a Token letöltési hiba és így ki lehet adni az appot.
-
hhgygy
senior tag
Még csak 9
-
hhgygy
senior tag
Üdv, guruk.
Az a problémám, hogy az NFC a K&H appjával tökéletesen működik, de az OTP Simple Pay-jel meg soha.
Sípol, mintha jó lenne, de aztán mindig azt a hibát írja ki, hogy "ellenőrizze a mobil készülékét."
A mobilon semmilyen üzenet nem jelenik meg.
A simple pay-ben elvileg minden be van kapcsolva.
Xiaomi Redmi Note 8t a telefon. -
kammler
senior tag
Csak felhívtam az OTP kártyásokat. Ők se látnak még csak próbálkozást se a mai napra. Most ettől még lehet mögötte egy automatizmus, amiről egy sima ügyintéző nem tud. Fogalma nem volt a curve-ről amúgy. Azt azért megértette hogy azt akarom kérdezni, hogy ő többet lát-e próbálkozásokról, tranzakciókról a kártyával kapcsolatba mint én. Hát nem. Most vagy az van amit írtál, vagy a curve-nél van gond. Kíváncsi leszek helyrejön-e. Gáz volna ha nem és telefonálgatni kéne, így nem sok értelme lesz a curve-nek nekem. Hozzáteszem anno hozzáadni se tudtam a kártyám a curve-höz. Pár nap múlva sikerült. De egy másik kártyával is úgy voltam, hogy egyik nap nem tudtam hozzáadni, másik nap igen.
-
kammler
senior tag
Na most, olyan van hogy egyszercsak a OTP nem engedi a curve-os tranzakciókat? Két különböző helyen két különböző terminálon is declined van, OTP számlatörténetben semmi sincs. eddig jó volt.
-
zsola400
aktív tag
Nálam március elején hozzáadott Curve-Gpay működőtt hibátlanul, most egy rendszerfrissítés, appok újratelepítése után nem engedi hozzáadni a Curve kártyát, ugyanaz a hiba mint fentebb többen is írták nem lehet a beállítást befejezni. Az a furcsa, hogy többször is volt rom frissítés, mindig hozzá tudtam adni a kártyát most meg nem engedi, ha már működőtt most miért nem?
A Curve-ben viszont olyan hibaüzenet van, hogy a Mastercard elutasítja a 0$ terhelést. -
allfinanz
senior tag
SuperShop kártya NFC:
[link] -
Nite
őstag
válasz
Dominator #3368 üzenetére
ez azert van, mert magyarorszagi cimre kert/kiallitott bankkartyat nem fogad el a GPay, az a teny, hogy a hibauzenetuk egy baromsag, az mar masik kerdes!
pontosan ebbe futottam bele en is, neha a Curve "elszur" valamit, vagy direkt "szorakozik", nem tudni, ezert vannak olyan idoszakok, amikor elfogadja a GPay a kartyat!
tavaly volt ilyen tobb kolleganak, valamint iden is volt tavasszal, akkor tudtam en is hozzaadni, rendszert meg nem talaltunk benne, elkepzelheto, hogy nincs is semmi, varni kell egy ujabb ilyen "ablakra", lehetosegre...
-
Dominator
aktív tag
-
pilipi
aktív tag
Csodálatos dolog történt ma velem.
A legutóbbi simple frissítés után, 3 év óta először frissítette a tokeneket az alkalmazás.
Egy könnycseppet elmorzsoltam, hátha jó úton járnak a srácok.
De nem akarom elkiabálni. -
Doky1988
senior tag
Hali!
Mi 9T Pro telefonon Raiffeisenesként OTP Simple kivételével van valami alkalmazás amivel kivitelezhető az NFC-s fizetés? Mert ugye ott csak virtuális kártyával megy.. :) -
Nite
őstag
termeszetesen ez egyeni preferencia, en alkalmazasokat fejlesztek android-ra es ios-re is ezert nem felek a "semmitol" mint nagyon sokan masok... aki fel, azt megertem, semmit sem kotelezo hasznalni, de attol meg dezinformalni nem kell masokat! (nem rad gondolok)
a curve nekem tokeletesen mukodik, OTP-s kartya van mogotte, amiota mindenfele trukkozes nelkul elfogadta a GPay, azota vigan hasznalom minden problematol mentesen
-
szabi__memo
nagyúr
Mi band4 nfc
-
Kobe
veterán
Nagyreszt interfacekkel es user elmennyel melozok, igy tapasztalatbol tudom hogy ahol a feleslegesnel 1el tobb elem van a folyamatban, az igazabol hasznossagban nem tesz hozza semmit, csak 1 plusz lepes ami lassitja / meghibasodhat benne
Sajna a sima curve el is voltak direktben kartyaelfogadasi gondjaim, infosec remalom alatt meg azt ertem hogy nem regisztralom be feleslegesen az osszes kartyamat ahol nem muszaj (ez kb a kartyatartos telefontokok 21. Szi megfeleloje, es hat ha a steamet feltorik nem hiszem h egy curve lenne nagyobb alat)
Revomut meg OK mert a curve hoz kepest a kartya szeku resze eg es fold, de ahogy olvasom a revora eleg haklis a gpayEn curveot vegleg letettem, kiregisztraltam alola szepen minden kartyam
-
Nite
őstag
-
slice14
veterán
Nekem OP-n alapból rajta volt, de a telefon beaktiválása után néhány nappal eltűnt az appok közül, és felkellet rakjam apk-ból. Majd április végén meglepődve látom hogy a Play-ből jött rá a frissítés. Valszeg jó-néhány fiókon aktiválták. Mert az én fiókommal a korábban használt A5 2017 letölthető webes Play-en keresztül, viszont más családtag fiókjával nem. Mindkét fiók magyar régiós.
-
hard74
senior tag
válasz
slice14 #3347 üzenetére
Megnyitottam én is a linket, és meglepődve tapasztaltam, hogy azt írja kompatibilis néhány eszközömmel. Mostmár meg is jelenik a playben a telepített alkalmazások között,pedig pár napja még nem volt elérhető,így az Apkmiror-ról volt telepítve,curve+otp kombóval tökéletesen működött az érintéses fizetés.
Lehet lassan hivatalos lesz? -
slice14
veterán
Viszont a Revolut-ot nehezen lehet hozzáadni GPay-hez. Aszem cím átírással és virtuális kártya létrehozása. De ez a Revolut fiókodba is kerülhet. A Curve-be meg regisztrálod a CIB-es kártyád és működik a GPay-el. December óta használom így, és eddig probléma mentesen.
Olvasni itt hogy páran nem tudták végig vinni az érintéses fizetés beállítását GPay-be, Curve kártyával, így csak kipróbálás utján tudsz biztosat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X 15 I Touchbar hiba I Cam I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest