- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Ergil
aktív tag
Hiányzott ez a pihenés, a cégnél szezon van, a hétvégéken programok, egy nap semmittevés a szülői házban maga a menyország.
Egy kicsit tévéztem is, ilyenkor játszák a Csiga TV-n az egyetlen sorozatot amit régóta rendszeresen nézek - Csillagkapu. Ezért is voltam pipa a VIASAT-os műsorszerkesztőkre, hogy miért rakják rá régi kedvencem ismétlését erre az időpontra (Superman). Ha volna egy kis eszük utánna kezdenék, akkor az összes sci-fi rajongó ezt nézné.
Emlékszem, mikor jó 7 éve hazajött az egyik barátom Amcsiból, mesélte, hogy ott egy kicsivel előbb jártak, és minden ismerőse azt nézte, amikor végre Clark-ék összeházasodtak :)
Bírom a romantikát...
Holnap jön Zoli barátom szerelni az autót. Örülök, hogy ráér nem is tudom mi lenne velem nélküle. Legalább ha másra nem erre jó volt jelenlegi munkahelyem, hogy összeismerkedtünk. Tényleg hihetetlen fickó zajlik körülötte az élet, de néha túlságosan is, minidg megtalálják a jó és rossz dolgok egyaránt.
Most éppen néhány Quad-ot hozott az USA-ból, jó lenne kipróbálni őket, még sosem ültem ilyen motoron.
Addig marad a tespedés, a szerelés miatt lemaradok anyukám falujában a búcsúról. Pedig szeretem az ilyen alkalmakat, összegyűlik a család apraja-nagyja. Anyukámék 7-en vannak testvérek, így ezen az oldalon a szűk családi kör majdnem 50 ember takar. Tavaly is hasonló idő volt és jó kis ping-pong bajnokságot csináltunk. Imádok ping-pongozni, főleg párosban, ott jobban elmosódnak a különbségek és nem csak egyedül bénázok...
Emlékszem még ott falun tanultam az alapokat favágódeszkával :D Hát igen nem juthat mindenkinek elég ütő. Nem zavart senkit, hogy megpattogzott a festék az asztalon, és a hátulján disznóvágáskor húst darabolunk :)
Talán hamar talpra állítjuk az autót és utánnuk mehetek... Szép nap lenne...
Aktív témák
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 5 - 14" - Ryzen 5 pro 7535U, 16GB ddr5, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest