Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
Sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy ha engem csak a Thief legutolsó része érdekel az összes dlc-vel, akkor is megéri ez a jelenlegi square enix akció?
Vagy ez szokott olcsóbb is lenni?
-
Anubris
őstag
válasz FollowTheORI #4037 üzenetére
Itt jól látom, hogy nincs arra lehetőség, hogy upgrade-eljem a már meglévő játékom, mint ahogy régebben lehetett 10 euro-ért az alapjátékot delux-ra?
Anno megvettem a digital deluxe-ot meg a Hakkon-t.
Most a deluxe és a goty között van 10 euro, de így, hogy az már megvan külön ha megveszem a maradék dlc-ket 40 euroba kerülnének.... -
Anubris
őstag
válasz FollowTheORI #4053 üzenetére
Jah, hát azt elfelejtetik, az ilyen hozzáállással érik el, hogy az emberek inkább letöltik törten a fenébe.
Witcher 3 óta mondjuk, egyszer nem jutott eszembe belépni a játékba.
-
Anubris
őstag
válasz Sirandrish #4067 üzenetére
Azt írja, hogy steam-en.
Megpróbálom én is megvenni, korábban sokszor vásároltam innen, aztán egy idő után szinte csak régió lock-os termékeket láttam. -
Anubris
őstag
válasz Sirandrish #4069 üzenetére
Már aktiváltam is, minden rendben van, paypallal fizettem. (533 HUF)
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
-
Anubris
őstag
válasz Sirandrish #4674 üzenetére
Én eddig vagy 30 alkalommal vásároltam g2a-n keresztül. Többnyire Steam vagy Origin-en aktiválható játékokat, de eddig még soha semmi bajom nem származott belőle. Párszázforintos dolgoknál sokszor még a shieldet sem kapcsolom be, illetve korábban nem is volt ilyen funkció.
Legutóbb a Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Deluxe Edition-t vettem meg ott, amit Uplay-en kellett aktiválni, de az is rendesen működik nálam.Utoljára talán a Rome 2 volt, amit előrendelve teljes áron megvásároltam Steam-en, nagyjából fél évbe tellett mire a 16 patch rendbe tette a játékot...
Azóta úgy vagyok vele, hogy a legtöbb játékkészítő nálam nem érdemli meg, hogy teljes árat fizessek a félkész termékeikért. Idén talán a Witcher 3 volt az ami megérdemelte volna nálam, de ott meg szerencsére nvidia kupon kóddal biztonságosan olcsón betudtam szerezni a játékot.Más: Alien-hez Season Pass talán eddig ez a legolcsóbb?
-
Anubris
őstag
Middle-earth: Shadow of Mordor - Game of the Year Edition kb 10 euro, szerintem nem rossz ár érte.
-
Anubris
őstag
válasz FollowTheORI #4721 üzenetére
Tényleg lehet inkább azt veszem meg, mert ahhoz még készül dlc (the following) amit a season pass-al ingyen meglehet majd kapni.
-
Anubris
őstag
válasz psycroptic #4749 üzenetére
Igen sajna megnéztem sem ez sem a DL nem elérhető. Elég rossz mert mindig be kell ezentúl rakni a kosárba, hogy kiderüljön jó-e. Korábban csak ki volt írva mi az ami régió lock-os aztán kész.
-
Anubris
őstag
Sziasztok,
Starcraft II-t, csak battlenet-ről érdemes vásárolni digitális formában? Szoktak lenni karácsony fele komolyabb akciók ott?
Is there any deal-en is csak ilyen 17 euro-t mutat, mint valaha volt legolcsóbb ár, ami nem valami nagy akció, boltokban is 6000-ért árulják.Nem igazán vágom a játékot, azt tudom, hogy különálló mindegyik verzió, tehát nem kell mindegyik részt megvenni, hogy játszhassak. Engem csak single player, skirmish mode érdekel. Ha mondjuk a Heart of the Swarm-ot venném meg, akkor azzal is tudnék a Wings of Liberty-ben szereplő népekkel játszani skirmish-ben?
Protoss-al csak gondolom ha a void-ot venném meg? -
Anubris
őstag
válasz FollowTheORI #5104 üzenetére
Okés köszönöm szépen a válaszokat!
-
Anubris
őstag
Humble Store 2nd Birthday Celebration.
Én max a British Forces COH 2-t kieget veszem meg szerintem. -
Anubris
őstag
Ingyenes Origin-en a Red Alert 2, illetve a Yuri's Revenge.
-
Anubris
őstag
válasz Hunbeast87 #5142 üzenetére
Bocsi, én csak most vettem észre. Fel is raktam, a játék lila-zöld, meg ki is fagyott, nem tudom lehet már nem fut el az újabb op. rendszereken? Vagy a gépem kevés hozzá.
-
Anubris
őstag
Most a Starcraft 2 Wings of liberty meg a Heart of the Swarm, az extreme digitalban 3000ft/db vagy battlechest 6000ft.
-
Anubris
őstag
Most máshol 5-6000 alatt nem látom, csak instant gaming-en. CD-galaxies is jövő héten akciózik.
Más: Múltkor megvettem 6,5 €-ért a COH 2 British Forces DLC-t, humble-nél, erre ma van Steam-en COH akció, valami 4,5 euro most.
Ardennes Assault dlc is most a legolcsóbb 75%, 7,5 euro.
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
Múltkor Nuuvem-en a Sniper Ghost Warrior trilógiát elég olcsón meglehetett venni, de abban nem volt benne ez a kieg, most ez is elég jó áron van. [link].
-
Anubris
őstag
NFS Rivals Complete Edition viszont Origin: [link]
-
Anubris
őstag
Starcraft 2 első két rész megint 50%-al olcsóbb Amazon és battlenet-en.
Mediamarktban meg pár napja én 4000-ért láttam őket, függetlenül, hogy 6000-ret ír a neten.(#5553) mcwolf79 : 3990ft most cd galaxies és 576-ban is.
-
Anubris
őstag
Instant Gaming-en 24 euro.
Én onnan most azt hiszem megveszem a Mortal Kombat X premium edition-t 11 euro-ért.
-
Anubris
őstag
válasz tomsolo #5692 üzenetére
És nektek akkor mikor berakjátok a kosárba a dolgokat nuuvem-en nem írja ki hogy:
Some products in your cart seem to be unavailable in your countryVagy ezzel nem kell foglalkozni akkor is megvehetem?
Új total war kiegészítőt, meg a metal gear ground zeroes-t szívesen megvenném. -
Anubris
őstag
Sziasztok,
funstock digital-tól vásároltam egy terméket, preorder-ként. Az lehetséges, hogy a kulcsot csak akkor kapom meg ha már megjelent a játék?
-
Anubris
őstag
válasz Sirandrish #6698 üzenetére
Szerintem ha csak egyet akarsz kipróbálni, hogy bejön-e tényleg akkor a City-d vedd meg. A többség szerint az a legjobb rész. AA-nál sokkal tágabb, városban lehet "repkedni". A legtöbb gonosz karakter a képregényekből ebben a részben van jelen és rendszerint ugyanolyan olcsó, mint az AA.
De mivel karácsony van, tudom ajánlani az Origins-t is. Előzmény, tehát simán lehet vele kezdeni a storyt és végig havazik, asszem karácsony van, illetve az egyik legjobb Arkham kiegészítő is ehhez a részhez jött ki, cold cold heart címmel, az pedig szilveszterkor játszódik azt hiszem. -
Anubris
őstag
Nemtom volt-e már.
-
Anubris
őstag
Sziasztok,
nem akkora best buy, de úgy látom most ha valakinek kell a majd csak szeptemberben megjelenő Warhammer II Total War, akkor a 2game-en érdemes megvenni, mert most még egy 10%-os kupont is fellehet használni vásárláshoz, TWWH2-2GAME, így £29.84 GBP fizettem. Érdekes mód ha a weboldalon átlépsz euróba akkor sztem sokkal magasabb összeget hoz ki, viszont ha GBP-ben veszem meg akkor paypalon keresztül €34,98 kell fizetni.
Ráadásul ez az oldal hivatalosan elfogadott a SEGA által is, ami azt jelenti, hogy az augusztus 10 megjelenő Norsca pre-pur content-et is megkapod. A CDkeys, Instantgaming-en olyan €32-24 lenne, de azok szürke boltok azoknál valszeg ez a €8-10 DLC nem jár hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
válasz l.skywalker #28048 üzenetére
Bár GoG-on már meg van és végigtoltam, de gondolkodom egy steam-es változaton is, azt nem tudja megmondani valaki, hogy van hozzá steam workshop vagy modolni csak nexusból lehet hozzá, mint GoG-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei: