Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokiph
tag
válasz Nunder #45881 üzenetére
Szia ! Igen lehet persze.
Az igaz, hogy én pl. a tesómmal szoktam nekiállni, de abszolút játszható egyedül is.
A "boss" harcok, talán azok lesznek nehezebbek, meg a "resources", tehát fa, kő, stb. gyűjtögetése nyilván lassabb így, tehát "felfejlődni" nehezebb lesz.
Viszont az egésznek akkora hangulata van, hogy pl. csak úgy belépni, és fa gyűjtögetése után különféle formájú házakat felépíteni is nagy élmény, és ez még csak a felszíne a játéknak (állítólag tengernyi "mod" van hozzá..). Önmagába véve egy terjedelmes, kihívásokkal teli alkotás, de(!) kikapcsolódásnak is tökéletes, attól függően, hogy ki milyen céllal áll neki, mennyire "siet". Amennyiben türelmesebb típus vagy, akkor tutira jól fogod érezni magad és a rá fordított idődet.
Kreatív és alkotásra "buzdító", időnként viszont --az előre haladásért cserébe-- keményebb kihívásokkal is tarkított játék-progi a Valheim.
Az már csak + hab a tortán, hogy még fejlesztés alatt áll, és eddig egyre csak jobbá vált. "Indie" játékként a legkiválóbbak között van szerintem.
Ennyiért ajándék (..pedig jómagam nem szoktam gyakran használni ezt a kifejezést).[ Szerkesztve ]
Szívesen! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik