Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz pigster #25453 üzenetére
Behúzva, ennyiért tényleg ajándék.
Hatalmas
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
bullseye
addikt
Van itt valaki Angliából? Csak mert némelyik Samsung SSD-hez jár AC Odyssey, ahogy nézem, hátha megérné valakinek bővíteni a továbbadásával, vagy akár csak postázni nekünk ezeket némi haszonnal, ha jó az áruk...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
betyarr
veterán
megvettem az overfall c. játékot.hát...ez pont nem az a gáme,ami elé leülök és egyedül megtanulok vele játszani
és még topikja sincs -
ThorsHUN
őstag
válasz bobalazs #25448 üzenetére
Nekem most jott meg az email.
When you purchase three months of Humble Monthly you'll get Kingdom Come: Deliverance for free.*
Kingdom Come: Deliverance will be granted via email on Tuesday, October 23. Offer expires October 22, 2018 at 11:59pm PT.
Kerdes, hogy amit humble bunde monthlyban kapok azt el lehet e adni?
Van ennek piaca? Hulye kerdes volt tudom de erdekel[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz ThorsHUN #25463 üzenetére
Én is ma hajnalban kaptam meg a levelet, pedig december óta előfizető (és azóta folyamatos pausoló) vagyok és a játékot is előrendeltem.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
reelc
veterán
válasz kalozhun100 #25466 üzenetére
Én kaptam ajánlatot.
Fiókom van, de nem vagyok előfizető. Gondolom az ilyeneket akarják megfogni elsősorban.
De velem semmire sem jutnak.Igazából annak jár, aki kapott róla e-mailt, és később nem kapott e-mailt, amiben visszavonták az ajánlatot.
-
PainKiller13
őstag
Steamen 39.59 eur a Shadow of the Tomb Raider, mennyire jó ár?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz PainKiller13 #25469 üzenetére
itad a barátod
Historical Low Steam on 2018-10-15 34% off 39,59€
Current Best Steam on 2018-10-15 34% off 39,59€25% off with Trinity on GreenManGaming
Hide details | Applicable on 1 games
Shadow of the Tomb Raiderest.: 34,63€cur: 39,59€low: 39,59€[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Lackki
őstag
-
PainKiller13
őstag
válasz Mr.Csizmás #25470 üzenetére
Nálam fontot ír.
Laccki: tudsz linkelni? Megvehető innen is?
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz PainKiller13 #25472 üzenetére
gondolom a régi trükkel ugyanúgy jó... US cím és hello
Privátot hamarabb észreveszem
-
-
De4d
őstag
Castlevania Triple pack megint!
Minden jó, ha a vége jó!
-
ForRedGlory
félisten
Van esetleg valakinek tuti infója, hogy ez a 3 hónap Humble előfiző + a Kingdom Come: Deliverance vajon működik úgy is, ha giftként kaptam? Gyanítom nem, de hátha... Legrosszabb esetben 10.23-án kiderül, amikor elkezdik osztogatni a kulcsot.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz ForRedGlory #25484 üzenetére
Supportosok ezt írták:
"As long as you received the promotional e-mail straight to your inbox, you're eligible. In order for this promotion to count, you must complete your purchase before the end of the promotion, October 22nd.As long as the 3-month plan is claimed to your account, and you were the original recipient of the e-mail, you will receive the game key for Kingdom Come Deliverance when it's sent out later in the afternoon of October 24, 2018."
Mondjuk azt kérdeztem tőlük, hogy ha most megveszem giftként, de nem aktiválom, mert az e havi játékok nem érdekelnek, akkor megkapom -e (hiszen azt írja, hogy "purchase" kell ahhoz, hogy megkapd a játékot...) de erre nem válaszoltak. Majd talán a 3. levélre .
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Anonymus23
veterán
Samsung Assassin's Creed Odyssey Promotion
Volt itt róla szó, hogy lehet-e még szerezni AC Odyssey-t, én rendeltem egy SSD-t Pénteken, amit fel is adtak aznap, de most az előbb jött egy email egy kóddal, és egy linkkel, ahol aktiválni lehetett, és voilá:
(annyit kérdezett, hogy mit és honnan vettem);) - The Power of the Light Side
-
maajsz
senior tag
válasz Anonymus23 #25489 üzenetére
Külföldi rendelés volt? Csak mert ahogy én számolgattam (egy 860 EVO 500-al) UK-ból, mire ide ér kb pár ezer forintot se nyerek rajta mintha itthon megvenném az ssd-t meg egy kódot.
-
Executioner
aktív tag
(annyit kérdezett, hogy mit és honnan vettem) - ez engem is érdekelne. Én is most vettem, de játékot nem kaptam
Exec
-
Anonymus23
veterán
válasz maajsz #25490 üzenetére
Számomra külföldi, mivel itt élek Magyarországon
Van olyan Bolt+SSD kombó, ahol magyar árakkal összevetve 0 Ft-ra jön ki a játék. Mondjuk az nem 860 EVO 500-as (de lehet nem kerestem mindenhol, de így is sok bolt árait átnéztem, de sok nem is szállít MO-ra).
Mondjuk a listában, ahol ki lehetett választani, hogy honnan vettem, abban jóval több bolt benne volt semmint a promóciós honlapon (sajnos nem screeneltem le, de volt még egy pár pluszban), és az is érdekes volt, hogy a redeem honlapon már az én általam vett SSD nem is volt, de egyel nagyobbat jelöltem és simán beadta.
Persze mindenki saját felelősségre.(#25491) Executioner
Ha megjött az SSD, akkor reklamálj a boltnál, mert küldeniük kellett volna.
Ha valakit érdekel, akkor privátban meg tudom adni amit én vettem, nem tudom ide be lehet-e írni, mert nem szeretnék hirdetni nehogy a modik félreértsék!
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
És hol lehet venni jelenleg ahol jár hozzá? Magyar oldal jobb lenne, alzán nem látok extra feliratot (videokartyaknal feltuntettek hogy jar hozza plusz jatek).
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Anonymus23 #25492 üzenetére
ezt az SSD + AC threadet beteszed a Bestbuy topicba kérlek?
-
kalozhun100
őstag
válasz Anonymus23 #25492 üzenetére
Engem is érdekelne, hogy honnan rendelted, esetleg privátban ha megkérhetlek köszi.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
JóGéza
aktív tag
Star Wars: Knights of the Old Republic I & II Pack 2.99 € a Fanatical-on.
-
Anonymus23
veterán
Max törlik a modik, szerintem nem rossz kombó:
MyMemory - Samsung T5 250 GB SSD + AC Odyssey
79,99 + 1,95 GBP szállítás volt.Ebben a boltban csak a T5-höz adnak AC-t, de van 500 GB-os T5 is 127,99 GBP + szállítás.
A SCAN-nél a legolcsóbb (szerintem) a 860 EVO 500 GB-os, az ~100 GBP-re jön, ki de az a magyar SSD árakhoz nézve nem egy nagy biznisz.
Nem vállalok felelősséget a boltért, de én már vettem innen régebben is dobozos ~10 fontos játékot (az is AC volt) és megjött rendben.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Anonymus23 #25498 üzenetére
sima boltos bestbuy de átmásolom, hivatkozva
-
Anonymus23
veterán
válasz Mr.Csizmás #25499 üzenetére
Jah, kerestem, de mivel ott egybe volt írva így nem találtam
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest