Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz BomiBoogie #25799 üzenetére
Tower of Time - ez amolyan Diablós hack&slash vagy Baldurs gate féle történetvezetési mélységek? Jó játék, valaki játszott már vele?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
vorosmarti
senior tag
válasz MrTwister #25801 üzenetére
https://store.steampowered.com/app/617480/Tower_of_Time/
Eszerint CRPG, tehát inkább Baldurs Gate-szerű lehet...
-
SityiSXT
őstag
válasz BomiBoogie #25799 üzenetére
Én kiemelném a Lords of the Fallen Game of the Year Editiont is. Így garantáltan Denuvo-mentes legálios példányhoz lehet jutni olcsóért.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MrTwister #25801 üzenetére
Én játszottam vele, csak még nem olyan sokat, Steamen.
Nem hack-and-slash. Én egyértelműen a cRPG-hez tenném, nyilván indie alkotás (tehát ahhoz mérten kell kezelni, olvastam ilyen kritikát, hogy nem forgatható minden irányba a kamera, de szerintem ez legyen a legkevesebb)
A sztori kellően érdekes ahhoz, hogy motiváljon a játékra.
A harc leginkább azon múlik, hogy mennyire pontosan tudod végrehajtani a taktikádat (mert ugye real-time, csak le tudod lassítani). -
MrTwister
őstag
válasz BomiBoogie #25804 üzenetére
Nagyon látványos a grafikája, meg ízléses is, kevés de legalább pozitív értékelés, lehet én is teszek egy próbát...
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
ZsZso
Közösségépítő
MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR - €11.09 (GameBillet)
Újabb historical low, folyamatosan esik az ára. A varázsgömbömben azt látom, hogy jövő ilyenkor 5 € körül lesz a Definitive).
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Zolás
addikt
válasz TheNewDawn #25813 üzenetére
18.69 a definitive ugyanitt. Ha valakinek sürgős lenne, annyit megér.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
ZsZso
Közösségépítő
Fractured Lands ingyen beszerezhető a Humble Store -ból.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Heavyrain
őstag
Van egy -33%-os kuponom a Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition-höz, amivel historical low áron lehet megvenni a játékot. Az első privátban jelentkező viheti.
(Remélem nem off, mert eléggé bestbuy így) 10 napja is ugyanennyi volt de lehet lemaradt valaki róla[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
Én 9 ilyen kupont kaptam , egyébként a Divine és Eternal Editionból levonja a 33%-ot, de a sima egyszerű kiadásból sajna nem.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
És tényleg! Valószínűleg utalás arra, hogy akár 4-en tudják co-opban tolni a játékot. Így mindegyik jövendő csapattársunkat meg tudjuk lepni 1-1 kuponnal.
Egyébként jó helyen kopogtatnak! Akinek megvan az első rész, szinte lehetetlen, hogy ne vegye meg a második részt is.
[ Szerkesztve ]
-
-
i2k
őstag
válasz MrTwister #25831 üzenetére
Nem mintha most hirtelen 1x,000 Ft-ot rá szeretnék költeni, de: nekem nincs ilyen kuponom a Zinventorimban...
Miközben az első rész büszke tulajdonosa vagyok...//szerk.:
- Dragon Commander is megvan - digit, STEAM
- Beyond Divinity (dobozosban)
- Divine Divinity (dobozosban)[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
2 STEAM kliens restart = 1 DOS2 kupon...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Vizuálisoknak és a költségekre kíváncsiaknak:
-
Samus
addikt
Akinek kell Fractured Lands, írjon privit. Kikértem, de úgysem fogok játszani vele, mert multi only. Az első jelentkező viszi.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
MrTwister
őstag
válasz csaba951 #25836 üzenetére
Én meg ezekre a 9-et:
* Beyond Divinity
* Divine Divinity
* Divinity II: Dev.CutKi érti?
reelc: Ja én is erre gondoltam, hogy így figyelemfelkeltőbb ha halmozzák a kupont! Az egy az bagatel, küldjünk neki kilencet!
Out: ööööö tippre azt mondanám, hogy kilenc kupont amiből nyolc felesleges!
[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
Igen, most jött a mail...
Dear Humble Store customer,
Recently, you were able to pick up a free key for Fractured Lands from the Humble Store. We're very sorry, but this was actually a mistake due to some technical problems on our end.
If you received a key while Fractured Lands was set at a 100% discount, you'll still be able to play the game until 1 p.m. Pacific time on Sunday, November 11, 2018. At that time, the key will be revoked and you'll no longer be able to access the game.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
[Prolixus]
addikt
válasz micafighter #25845 üzenetére
Az hogy nincs felelősségvállalás a Humble Bundle részéről. Azt megértem hogy a fejlesztő/kiadó nem akarja benyelni az így jött veszteséget, de a Humble-nek ilyenkor fizetnie kellene a kárt, hiszen az ő hibájukból történt. Vagyis kifizetni a fejlesztőknek az így "eladott" kulcsok árát, nem simán csak visszavonni a "vásárlóktól", akik teljesen jóhiszeműen, a hibáról mit sem sejtve jártak el.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Mr.Csizmás
titán
válasz [Prolixus] #25846 üzenetére
0 pénz volt, nincs anyagi károd a revoke-ból, úgyhogy teljesen jogos - főleg hogy a HB-tól kb. kéthetente lehet behúzni sokszor elég jó metacritic értékelésű dolgokat ingyen.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
TheNewDawn
addikt
Ajjaj, meg szurkeoldalon is 42 euró az AC Odessey, fehéren meg még 50 alatt se nagyon volt. Úgy látom mégsem lesz ebből 10.000 Ft os vásárlás black Friday kor idén
-
Dilikutya
félisten
Már az offline boltok is telibe szarják az elárazást, nincs az, hogy annyiért viheted amennyiért levetted a polcról. Az meg alap, hogy teljesített vásárlást, meg jóváhagyott rendelést sztornóznak a webshopok, ha elbaszták, és kényelmetlen nekik az ár.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ZsZso
Közösségépítő
Ez lehet nem ennyire egyszerű. Nem tudom. Az viszont jól látszódik, hogy a Humble hibát hibára vét, szinte minden fronton.
- hűséges előfizetők csúnyán torkon kakkantása
- promó rossz helyre küldözgetése, majd visszavonása (KC)
- bélyeggyűjtős játék elbaltázott promója
- vagy elég csak a helyesírási hibákra gondolni a leveleikbenarmegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest