Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz hitvanyalak #24050 üzenetére
Nem tudom, nem aktiváltam még semmit náluk.
Gondolom nekik sincs ilyenkor munkaidejük (ha van egyáltalán hétvégi support), próbáld holnap. Biztosan segítenek majd.
-
FunPro
őstag
válasz hitvanyalak #24050 üzenetére
Küldtem privit!
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
BReal
addikt
válasz Dilikutya #24055 üzenetére
Hopsz, elnézést.
TESO Online Summerset gyűjtői változat 65 EUR (itthon 30000 Ft-tól).
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
-
csaba951
veterán
Vanquish;-70%;5,99 USD
Eddigi legalacsonyabb ár érte. -
Balázzs
senior tag
Ez a rész nekem is gyanús volt, ezért próbaképpen vettem egy win 10 pro-t, 10 perc alatt ment minden és a hitelesítés is rendben volt.
Kaptam én is a mail-t, nem ellenőriztem minden egyes tételt, akit érdekel valami nézzen utána, ez egy lehetőség, csak ezért osztottam, nem kötelező vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Balázzs #24066 üzenetére
van hozzá "forgalmid" is, autós hasonlattal élve? attól hogy be tudod indítani, nem leszel jogos tulajdonos licenctípusok
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
i2k
őstag
válasz Mr.Csizmás #24067 üzenetére
Nem mindegy? Ő viseli majd a következményeit, nem te vagy mi...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Balázzs #24066 üzenetére
Nekem gyanús, hogy Te voltál a Best Buy vagy melyik topikban aki ugyanezt elmesélte. Ott is kerek-perec leírták, hogy ez egy noname szürke oldal, nem szabad innen vásárolni. Ahogy nézem onnan is törölték a posztokat. Nem véletlen.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
la_cc
addikt
Honnan érdemes akkor venni win 10-et? Office meg előfizu 3k / hó azt csá?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
KubanitoS
veterán
Elvileg este héttől ingyenes lesz a Hitman 3. része valamennyi ideig. Link. Szépen lassan az egészet be lehet majd szerezni ingyér, a fele már megvan.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
i2k
őstag
válasz KubanitoS #24075 üzenetére
Mellékes infó a korábban bevásárlóknak, vagy a GOTY tulajoknak: "HITMAN™: Episode 3: Marrakesh"
//Érthetőbben: (például) a GOTY tulajoknak nem kell aggódniuk, nem maradnak le semmiről...
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
s7evcsenko
addikt
Watch Dogs 2 gold
Még postával együtt is a legolcsóbb eddig szerintem."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
KubanitoS
veterán
Nem tudom magától hozzáadja-e a játék az ingyenes 3. epizódot a fiókra, mindenesetre itt a Steamdb link és az install gomb. Nálam már meg is jelent a 3. epizód.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
gyimger
őstag
válasz s7evcsenko #24077 üzenetére
Ez tényleg röhejesen olcsó az eddigi legalacsonyabb digitális árhoz képest is.
Köszönöm, én szerintem rendelek egyet.[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
-
kwzatz
őstag
válasz Mr.Csizmás #24081 üzenetére
Nem játszottam ugyan vele, de a Mirrors Edge Catalyst sem lehet annyira rossz egy ezresért.
A Street Fighter V szintén egy ezres, a Witcher 3 GOTY pedig 3.990."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #24086 üzenetére
az áruházi oldal nem tartalmazza a DLC linkjét, igazából fogalmam sincs, hogyan lehet az áruházi oldalról hozzáadni a fiókodhoz.... (értsd: csak akkor vagy rendben, ha a licenses oldalon szerepel a "HITMAN Summer Pack" sor)
de mindegy is, mert SteamDB és ASF is a segítségünkre van ebben
- SteamDB >> install gomb
- ASF parancs:!addlicense <név> 440930
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #24088 üzenetére
én abból indultam ki, hogy az említett licenses oldalon nem adta hozzá a fiókhoz. márpedig szerintem amíg ott nincs, addig nincs
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
kwzatz
őstag
válasz wjbhbdux #24088 üzenetére
Aki teheti és kipróbálná, az inkább július 31-ig tegye meg, mert ez az előzőekkel ellentétben valószínűsíthetően nem marad meg a fiókon:
"Make sure to download and play it before the 31st of July!"
"Note: Game access lasts for the Summer Pack period, but your saved progress will transfer to the full game when purchased.""Everything is high risk, if you are a pussy."
-
MrTwister
őstag
válasz s7evcsenko #24077 üzenetére
Nagyon jó ár érte, köszi! Állítólag a játékmenet is odavág az elsőnek, sokkal komplexebb, érdekesebb és a kidolgozottság, optimalizáció sem hagy kívánnivalót maga után. Kíváncsi leszek.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
gyimger
őstag
Nem tudom, hogy a GMG visszavehet-e korábban megvásárolt terméket, de a HITMAN 2 GOLD és SILVER kiadásának összecserélték az árait és Silver áron vettem Goldot.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
bepken
veterán
válasz gyimger #24094 üzenetére
szerintem ell kellene fogadniuk a panaszt. látszik, milyen kulcsot kaptál, az alapján be lehet azonosítani, hogy mihez tartozik (akár még ASF is megmondja) - így szerintem egyértelmű a baki. elvileg adniuk kéne egy gold kulcsot ennek hatására
-
gyimger
őstag
válasz bepken #24095 üzenetére
Azt megkaptam, gyorsan be is aktiváltam, Steam GOLD-ként azonosította. Aztán nekem nehogy holnapra eltűnjön és sűrűn elnézést kérjenek a hibáért. Ehhez nekik le kéne ezt játszani a Steammel is, hogy vegyék el, de nem-nem, nem adom
Azóta kijavították.Levették az oldalról az összeset.[ Szerkesztve ]
-
-
bepken
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest