Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Hallstättersee 2017.03.04.
6.30-as felkelés nem tetszett annyira a népnek (2 fő reprezentálta Oroszországot, és egy lány Belgiumot), ezért 6.45-öt céloztunk meg. 5:20 körül felébredtem pechemre. Elég álomittas társaság volt. Reggel azért voltak fáradtak, mert korán indultunk, este meg azért, mert mindenki kipurcant.
Sikerült teljesítenem az első szerpentines utamat az autóval. A vízszintesen hullámzó út egész jó móka, ha az ember elkapja a ritmust. Gps sokat segített az úton, anélkül szerintem nem is érdemes elindulni. Az irányokat legalább begyakorolták az oroszok.
Srácokat kidobtam Gosau-ban, vissza Hallstattba. Itt volt egy kis mizéria, hogy hogyan találom meg a vonatos társaságot. Szűk a parti szakasz, csak egy út volt, így könnyen ment a dolog. Az autót egy szép Privat Parkplatzon hagytam egy vendégháznál. Miután leparkoltam jött ki egy nő felállítani a táblát. Én gyorsabb voltam.A tó és a magányos hattyú (swan, új szót mindig tanul az ember):
Salzberg: ha jól tudom ezen megy fel a Salzkammergut trophy mezőnye is, nagy álmom megcsinálni azt a versenyt
Ez a Gosaui sícentrumnál készült:
Na és a különprogram után a lényeg: Hallstättersee tókör
Volt rajta minden, tekertem aszfalton, földes úton, hóban, a tó felett (!). Videót majd készítek róla.A síelős brigáddal sétáltunk egy kicsit a városban lemenő napfényben. A hazaút kemény volt. Az autópályán nem volt gond, de a hegyen nagyon sasoltam az utat.
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenWRT topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Linux haladóknak
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest