Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
válasz
stickermajom #4529 üzenetére
ugyanez van az sx200asomon nem ismeri fel a patronokat egy hónapja.
-
beach head
senior tag
-
beach head
senior tag
-
beach head
senior tag
válasz
Rolibvb #4474 üzenetére
Ennyit tud... A patronba lévő tintából fogyaszt a rohadék mikor bekapcsolod, fejtisztítasz stb nem is keveset, és nem is akkor jelez ha teljesen kiürült a patron, hanem csak x százaléknál, ezt azért csinálja, hogy nehogy beszáradjon a fej. Fosok ezek az epsonok, csak ezekhez van legolcsóbban utángyártott tintapatron. Aztán vagy elfogadja a patront, vagy nem, vagy behal úgy mint az enéym.
-
beach head
senior tag
hát az enyém valszeg mehet a roncstelepre.. semmi nem használ már neki. mi ----tól gárgyult meg így...
-
beach head
senior tag
válasz
Thrawnad #4448 üzenetére
Az az érdekes, hogy elvileg eddig is az epson oldaláról letöltött driverrel ment a dolog. Ami 2009es asszem, és ha a frissítésre megyek, nem talál újabbat. Tehát ezzel a driverrel raktam bele egy noname settet és elfogadta, működött is. És a minap akartam akartam másolni valamit vele és akkor már pirosan világított a hibajelző a nyomtatón. Már minden variációt vévgipróbáltam, régi driverrel amit a cdn adtak mellé (bár az asszem xp-hez való) és újjal is a netről. Bekapcsolt nettel és kikapcsolt nettel is. Noname settel és az eladó volt olyan rendes és küldött egy Ezprintes szettet is és mindegyiknél ez van, csere után kiirja hogy nem ismerte fel a patronokat. Próbálkoztam chip resetterel is. A noname patronokat csak többszöri próba után tudja resetelni (vagy még akkor sem), de úgy sem fogadta el őket a nyomtató. Már nemtudom mit tehetnék. A gépen semmit nem változtattam, csak az Eset smart securityt frissítettem, 5ösről 6osra. Ezzel mondjuk annyi gubanc volt, hogy a tűzfal miatt kapcsolati hibát írt ki mikor patront akartam cserélni szoftveresen.. Fura mert ilyet eddig nem csinált antivirus frissítéskor, de megoldottam és mégsem akarja elfogadni az átkozott patronokat. Lehet az Eset miatt gárgyult meg?
-
beach head
senior tag
4425-ösre valakinek van ötlete?
-
beach head
senior tag
válasz
ezsefoglalt #4437 üzenetére
Hát a fekete tinta elvileg pigmentes, és azt nem biztos hogy az ablakmosó oldja..
esetleg speciális tisztítófolyadékkal. neten lehet találni, nem tudom működik-e vele
pl: [link] -
beach head
senior tag
válasz
ezsefoglalt #4435 üzenetére
Milyen sűrűn nyomtatsz? Szerintem beszáradt a fej... nálam is csíkosan nyomtat kicsit,mert sokáig nem használtam, még többszöri fejtisztítás után is, bár nem ennyire durván... mondjuk most épp nem nyomtat sehogy mert meggárgyult valamiért és a tinta miatt kötekedik. soha többé epson.
-
beach head
senior tag
válasz
Nagya21 #4426 üzenetére
A legfrisebb driver volt fenn eddig, telepítéskor nem is volt olyan hogy automatikusan frissítse-e, a nyomtató dolgainál van egy ilyen menüpont, hogy legfrissebb illesztőprogram keresése (manuálisan). Most ujraraktam az eredeti setup cd-vel és nem akarja elfogadni most sem a patronokat, holott amikor először beletettem ezeket, hiba nélkül elfogadta őket.. most meg 3 hónap után egyszer csak meggajdul. Chip resetter is csak többszöri próbálkozásra resteli a patronokat de úgy sem fogadja el.
-
beach head
senior tag
Hali.
Miért van az, hogy az sx200asom, az utángyártott patronszettet elfogadta, majd később pár nyomtatás után nem hajlandó nyomtatni ugyanezekkel a patronokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest