- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ma visszaérkezett a cserekészülék - készülékcserés lett a 4525 - de nem ugyanazt a típust kaptuk.
Egy WorkForce Pro WF-5620DWF készülék érkezett cserébe.
Azt már észrevettem, hogy a korábban vásárolt patron típusszám alapján nem lesz jó bele, illetőleg valami olyasmit is olvastam az Epson oldalán, hogy wifi-vel is hálózatba lehet kötni. Ennek örülök, mert így egy picit mobilis lehet a használata, bár nem valószínű, hogy pakolgatni fogjuk, de a lehetőség azért adott -
AtHoS
nagyúr
Beszéltem a márkaszervizzel (harmadik alkalommal már a konkrét típus javításával foglalkozót sikerült elérni).
Második próbálkozásnál akivel sikerült beszélnem rögtön kérdezte, hogy a sárga festék folyt-e ki (igen, a sárga), tehát nem ismeretlen a jelenség.
A harmadik próbálkozásnál, már arról is tájékoztattak, hogy fólialeválási probléma okozhatja a hibajelenséget és ha ennél a készüléknél is ez lesz, akkor kiterjesztett garancia keretében cserélik majd.
Most előkerítem a dobozát, valahol biztos meg lesz (remélem) és lehet felküldeni Bp-re
-
epzon
őstag
hívd a hivatalos márka szervizt és cserélik újra ha nem garos akkor is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vallás
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest