Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
kneedeep
tag
a PH! se a régi már, topic zárható! -
kneedeep
tag
Van egy epox 8kda7i alaplap, aminek a biosában sikerült beállítani, hogy a gép kizárólag password beírásával induljon. A probléma az lenne hogy kikapcs után a gép nem indul, se a password beírása után, se a bekapcsológomb megnyomása után.
Először az usb-s bill-re gondoltam, de a probléma fenáll ps2-as billentyű próba esetén is.
Clear cmos jumper és elemkivétel nem segített. Megnéztem egy másik táppal is, de semmi változás. Csatlakozók leelenőrizve, minden a helyén proci kivéve, visszarakva. Az alapli integrált lan villog, de a standby led nem világít.
A kérdés, valaki találkozott-e már hasonlóval, vagy mennyi az esélye hogy pont most halt meg a lap????
Előre is köszönöm a segítséget, és remélem senkit nem sértek meg topic nyitásommal, csak segítségre van szükségem.
Aktív témák
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

a PH! se a régi már, topic zárható!