- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Cyborg
tag
válasz
M@trixfan #28663 üzenetére
Igen én többnyire játékra építettem a machine-t, a TV alja a földtől pedig 83 cm-re van -> úgy lőttem be TV-t hogy amikor ül az ember a kanapén szem magasságban legyen a közepe, a fal körülötte 180x180cm.
@BullZeye
Mivel minden egyes venti le van szabályozva talán mondhatom, hogy hangtalan a rendszer -> attól hogy sok venti van benne nem adódik össze a hang, 2 számít: milyen fordulaton megy a venti és milyen a csapágyazás. Úgy tudnám szemléltetni a zajszintet, hogy ha odahajolsz a géphez a vinyót hallod egy kicsit, a ventik hangja emellett elenyésző, kanapéról ülve meg 0 hang. Engem minden apró zaj borzasztóan tud zavarni, szal eltudod képzelni mennyit foglalkoztam azzal, hogy hangtalan legyen a gép és ezáltal a filmezés élménye nem vész el azzal, hogy morajlik a gép. -
Old Cyborg
tag
válasz
Tomacko #28660 üzenetére
A háttérfény oldalirányba világít, körülbelül annyi fényt áraszt mint 4 spotlámpa, képek kicsit nehezen adják át ezt. LEDszalag pedig van olyan ami még színváltós is -> eltudom képzelni hogy létezik szabályzós belőle. Én az 5 méteres natúr fehéret vettem felkapcsolom és I'M happy
-
Old Cyborg
tag
Hölgyek, urak! Szeretném megosztani jelenlegi játékos HTPC felállásomat, utolsó fejlesztgetésem egy új VGA volt, a HDD-t egy rezgéselnyelő gumi keretbe tettem és minél jobban megpróbáltam eltüntetni a kábeleket. Emellett a lebegőfalat átfestettem szürkéről tört-fehérre.
Íme az eredmény:
-
Old Cyborg
tag
Köszönöm mindenkinek, jó esett!
-
Old Cyborg
tag
Anno építettem magamnak én is egy HTPC-t és a közelmúltban építésre került egy úgynevezett "Floating Wall" is a Tv állványhoz, íme a képek:
"Floating Wall" előtt
A végeredmény
-
Old Cyborg
tag
Íme az én HTPC-m, nekem nincs Laptopom vagy asztali gépem, ez a minden az 1ben, ezen nézek filmet, netezek, játszok és miegymás. Én speciel szeretek a kanapéról gépezni, játszani mintha filmet néznék csak én vagyok a főszereplő
Játékos HTPCnek készült elsősorban, szal ha pl. valakinek kérdése lenne hűtéssel vagy bármi mással kapcsolatban készséggel segítek !Ez egy nagyjábóli érték -> pl: netezés közben (23ºC szobahőmérsékleten)
-
Old Cyborg
tag
Mármint távirányitóval !!!
-
Old Cyborg
tag
Azt szeretném megtudakolni, hogy milyen eszközökkel tudom bekapcsolni a gépet ?? Tv tunerrel lehet például ??
-
Old Cyborg
tag
Azt szeretném megtudni, hogy a képeken látható két iMON ugyan azt tudja ?? mármint "szoftvere, funkciói, bekapcsolom a gépet, ... stb" elvben ugyan az ?? csak a kijelző más ??
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest