- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
Akkor azt hiszem el van döntve hogy mi lesz. Elkezdek rá félre rakni
-
edari
őstag
Sziasztok
Nézegettem ma reggel egy kis házi "szervernek" való gépet, és ezt a lapot néztem ki: ASROCK D1800B-ITX, és kicsit beindult tőle a fantáziám.Első ránézésre tökéletes, a 10W-os fogyasztás nagyon tetszik (AMD am1 25W-al szemben), és mivel ebbe laptop ram megy, ami aprón kb 3-4 ezer ft, így kb 19 ezernél járok árban. Van a gépembe még egy fölös 500GB-os winyó, így azt nem kell vennem, kell egy kis táp, apróról lehetne azt is venni, kb 4 ezer. Házat nem tudom hogy vegyek-e, sztem egy cipős doboz is jó, ha az alját kibélelem valami szivaccsal, vagy antisztatikus zacskóval
Így kb kijövök 23-24 ezerből. Lehet hogy később egy ssd is mehetne bele, de nem létszükséglet.
Így a max fogyasztása kb 20-30W.Ezzel a felállással tökéletes kis házi szeró lehetne, szüleim erről tudnának filmet nézni (hálózati megosztással a saját gépükről néznék a filmet, ez csak megosztaná), ftp-vel kb mindig letudnék róla húzni dolgokat, ha kell valami pl a suliba, torrent erre mehetne akár (mivel be lenne rakva kb a sarokba netre és áramra dugva - nincs monitor - vnc-vel erre töltögetnék, majd a saját gépemre telepítek). Hát komolyan tetszik az ötlet
Elnéztem valamit, hogy ez tényleg ilyen olcsón kijönne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95CAT) 165CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ%
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest