Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
XBMC beállításait kelle megvizsgálni, DXVA2 bekapcsolva, képfrissítés beállítasa képkockasebességhez, megnézni a tv kezeli-e a 24fps lejátszást, de mivel Sandy Bridge a proci így valsz.23.976 mindig ugrani fog időnként.
Javasolnám az advancedsettings.xlm-ben a 23.976-ra vegyél fel más frissítési frekvenciát, érdemes lenne kipróbálni 24 Hz-en, de van aki rendszeresen 60Hz-en nézi az ilyen filmeket... (fentebb egy beállítást közzétettem,http://prohardver.hu/tema/epitsunk_htpc-t_home_theater_pc/hsz_14061-14061.html)
Próbálkozni kell. Ha van erősítő a pc és tv között, azt ki kellene iktatni átmenetileg... Videó kari driver frissítés, átnézni a beállításokat. Sajnos az intelt nem ismerem, de hátha mond valaki vmi okosat erre... Chipset drivert frissíteni ha lehet, a sata AHCI-ben legyen... Vírusírtót kikapcsolni....Minden 23.976-os szaggat vagy csak néhány? Milyen gyakori a szaggatás?
-
drdr
senior tag
Hát, többször elhangzott már itt, hogy a Sandy Bridge nem épp alkalmas htpc-be, mert 23.973fps-t nem jól kezeli. Akár ez is lehet az oka a szaggatásnak, egy kicsit több infó kellene.
Mégis mi az a 8500? 8500Kb/s? Illetve milyen fps-ű a film 23.976, 24, 25, 29.97 vagy más?
Lehet én nem értem csak a kérdésed, de fentebb olvasva elég sok akadással kapcsolatos kérdést vetettem fel én is, majd megoldás is lett rá... Kicsit pontosítasz, valaki biztosan szívesen válaszol és/vagy ad tippet
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- NAD C700 all in one erősítő és streamer
- VIABLUE NF-S6 AIR T8 analóg IC High End Dual Mono pár - 2X1m
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest