Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
canniball
nagyúr
válasz
Jimmy66
üzenetére
"Leadtek PVR2000 a cucc leírása alapján."
Így van."Egy ilyen minőség nekem is tökéletesen megfelelne, bár a kábel TV-től nagyon sok függ."
Hozzátenném: nálam sem mindenhol tökéletes a kép, ami számomra néha eléggé zavaró tud lenni (mondjuk hogy a felvett TV2-n milyen azt pont nem néztem), egy jó régi progit használok (azóta már van újabb, lehet azzal szebb lenne) és egy ratyi elosztóból jön a coax a tunerbe.Amit még erről a tunerről tudni érdemes: (a coax kábelen keresztül) bezavar a TV-nek - ha TV-t nézel és bekapcsolod a gépet a TV-n az adás kissé "szemetes" lesz (ne hangyaháborúra gondoljatok, egyes csatornákon alig lehet észrevenni, barátnőm figyelmét pl. rendszerint elkerüli ez az anomália, csak engem zavar). És ez egész addig így is marad, amíg be nem izzítod a tunert (ha utána lelövöd, akkor már nincs gond).
Kíváncsi lennék, hogy a PVR3000-rel is vannak-e ilyen problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi