- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Kérdés, hogy mi volt az a "lebutítás". Amúgy nem hihetetlen a dolog, az SB procik jól fogyasztanak idle és alacsony terhelésen is.
Az tényleg zavaró kicsit elsőre, hogy i5-tel van összehasonlítva, ami árban közel sincs, de ebből az árkülönbözetből le lehet vonni nyugodtan bőven, mert egy i3-al vagy Gxxx-el is jól fog menni. Szóval emiatt én nem írnám le a tesztet.
Ami kimaradt a tesztből az a HD2000 gyengeségei miatti plussz vga kérdése. Kérdés, hogy a HD2000 mit nem tud gyorsítani (ezt nem tudom, de az i3 amihez szerencsém volt az némi driver, XBMC gányolást igényelt, mire nem kockásodott és csak 3-4 filmet próbáltam ki)... ill. a hiányzó 24p. Ugye egy plussz vga még változtatna a képen, árban és fogyasztásban is kicsit.A torrent tesztet és sem értem. Igaz, hogy nem tölt minden torrentem, de kb. 100db "aktív", letöltés is szokott menni, ami jóval izmosabb (25/1.5-ös a net), de megy a fullHD Ion-on rezzenés nélkül. Egy elég gyenge (legalábbis érzésre borzasztóan) 5400-es WD vinyó mellett. A rendszer sem herélt, ahogy írtam már: Win 7 x64 Ultimate. Szóval nem nagyon van kímélve szegény Atom+Ion.
Enszuke: Azért az is kijött a tesztből, hogy HDD vs SSD között mekkora a difi erős proci mellett is. És képzeld hozzá, hogy ez csak a jéghegy csúcsa, hisz az SSD előnye nagyságrendeket ugrik ha párhuzamos terhelésről van szó, ha több programot is használsz, indítasz egyszerre.
-
MZperX75
addikt
"90% brazos"
ez nem igaz!
Nálam a brazos nem használ ennyi erőforrást ha fut torrent,de a faeladatkezelőt is nézitek akkor világosan látszik,hogy 7-17% között megy 80-100 torrentnél.
És mivel nálam fontos a torrentezés,így ez non stop megy.
Ez azt jelenti ,film nézés közben sem kapcsolom ki!
legyen az, divix ,vagy mkv ,vagy blury-lemez,akadás nem tapasztalható!
Itt csakis beálítási hibák vannak!
1 . 65W-os paneltáppal HDD 3.5"500G-7200 Hithachi vincsivel 2 G-rammal ,nem tudtam teljes terhelésen 30W-ot kihozni a brazosból ,konektornál,torrent max24W
idle 20,7
load 29,7
(90%-on hajtott proci+videókari mellett ) CODMW2-multiplayer játék 27,7-27.9W között ugrállt.
ugyanez SSD-vel -5W-al jár! idle 15W,load 25W-ban megáll!
Az igaz ,hogy egy AVer hibrid HD TV tuner USB2.0 kütyü+52 aktív torrent ,+ skype+spyware védelem+egy Win7-64 ultimate környezetben,ami nincs semmilyen butításon és teljesen alapon gyári beálításokkal,háttérváltozásokkal win aero-val megy 60-65%-ban gyakoltailag fogja gépet(ami melett még egy divix simán elindulhat)Tehát akkor a kolega vegyen I5-öst ,és butítsa halálra!
Hajrá!Amelyik film akad,az beálítás kérdése,nem a brazos hibája!
Az amelyik akad,de a beálítás sem segít,az bármilyen gépen akad!
ott nem a brazos,hanem a filmel van gond!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest