- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmouse
aktív tag
Én egy Cubieboard-dal valósítom meg majdnem teljesen ezt, csak nincs rákötve tévére. Csak torrent ill. médiaszerverként üzemel. Van SATA portja is, így egy külső eSATA-s HDD-re dolgozik.
Nem wifi-vel, hanem kábellel adok neki netet, de lehet beledugni USB-s wifi stick-et.
Amúgy egy speciális debian-t, a cubian-t használom mint op.rendszert. -
canniball
nagyúr
Olyan router kell hozzá amin van usb és amiben van torrent kliens (hogy gyárilag van-e ilyen vagy csak alternatív fw-rel azt nem tudom).
De ha nem zárkózol el a használt cuccoktól az imént linkelt NAS árának kb. feléből össze tudsz rakni* egy PC-t amit filmnézésre is tudsz használni.* Nem tudom miért idegenkedsz még egy géptől, de az összerakás itt csak annyit jelent hogy alaplap+memória+ház+táp, fogyasztásra meg kb. annyi mint egy kompakt izzó.
-
canniball
nagyúr
Kb. az utolsó pont az ami valamelyest ide passzol...
Androidos dobozzal nem tudom mennyire lesz itt tapasztalat, leginkább épített gépekkel foglalkozunk. Ezek közül neked jó lehet valami full integrált mobo (plusz ami kell köré), pl. Asrock Q1900, N3150, QC5000-ITX/PH. Kérdés erre van-e szükséged?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest