Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
vjozsef
üzenetére
Az XBMC-ben a LiveTv megjelenése és szolgáltatásai mondjuk a filmes médiatárhoz képest elképesztően szegényes.
Tegyük újra hozzá, hogy én műholdazok, ahol több ezer csatornát kell kezelni, és nem pár tízet, mint egy földi tuner esetén.Csatorna csoportok listából közvetlen kiválasztása nincs, csak körbeléptetés
Csatorna nevek sorba rendezési lehetőség nincs, semmilyen szempont szerint
Csatorrna keresési lehetőség nincs
Csatorna szűrési lehetőség (szolgáltató, műhold, típus, stb szerint) nincs.A TVheadend csatorna web-es felülete teljességgel használhatatlan ilyen sok csatorna esetén. Kénytelen voltam egy alkalmazást írni, pedig nem vagyok programozó.
Bármilyen kicsi módosítás esetén a TVheadend lsitában, az XBMC totálisan összekeveri a csatornákat, azaz mindig törölni kell az adatbázist, ami nem vészes, csak felesleges klikkelgetés.Az egészből az látszik, hogy kevesen használták eddig és ezért nemigen fejlesztették. Elvileg a Gothamben sok újítás lesz.
-
Celtis
veterán
válasz
vjozsef
üzenetére
A DVB-S az ugye digitális. Olyan ritkán veszek fel, mint a fehér holló. Az biztos, hogy a timeshift nem túl stabil.
Reklámot legfeljebb áttekerem, mert a felvételeket nem tartom meg. A TVHeadend elvileg el tud indítani külső reklám eltávolítót a felvétel elkészülte után. -
canniball
nagyúr
válasz
vjozsef
üzenetére
Mint "süket" felhasználó úgy vélem a logika azt diktálja, hogy ezeken az alap rendszereken (nekem is csak egy olcsó erősítőm van 5.0 szettel) mi nem nagyon hallanánk a különbséget. Persze személyes tapasztalatom nincs (és prémium rendszert sem hallottam soha), így én is érdeklődve várok egy konkrét tapasztalatot ez ügyben.
-
törölt tag
válasz
vjozsef
üzenetére
Bonyolult kérdés, erőteljesen függ az igényeidtől és a rendszeredtől. Ha megérdemli, hogy jobban kiszolgálják, akkor érdemes, esetleg külső USB-s megoldáson is gondolkodhatsz. Úgy emlékszem a topikból is néhányan próbálkoztak, talán megosztják a tapasztalataikat, én HTPC esetén eddig VGA és vagy proci plusz alaplapi HDMI kijárttal moziztam.
-
KisTücsök
addikt
válasz
vjozsef
üzenetére
Tényleg jól néz ki. Jól látom, hogy ebben rendes ATX-es lap is belemegy?
Kár, hogy MO-n nem lehet kapni, bár akkor is max csak használtan jöhetne szóba.
Most eszembe jutott még egy lehetőség. Olyan ház, ami hasonló méretekkel rendelkezik, mint ez a Thermaltake pl, de belemegy rendes ATX-es lap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi