- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
VoidXs #57773 üzenetére
Eloszor is koszonom, hogy ilyen jol es szamomra is ertehtoen leirtal mindent!
Telleg respect!Nu aztan a tovabbiak:
Biztosan jo dolog az, hogy valaki tenyleg tud valamit felmutatni a vilagnak es en szoktam is orulni h ujabb jofele magyar cuccos, legyen az barmi is..lenyeg az, hgy alkotott valami ami haszon es letette az asztal, hogy nesztek, itt van csinaljatok vele amit akartokVan egy masik hobbym az pedig a modellaut versenyzes, de nem vagyok tul jo a mehaban, en inkabb pilota vagyok, szeretek vezetni
A hazimozit ehhez tudom hasonlitani, neke az kell, hogy a sajat, szubjektive modon a szememnek es e fulemnek ez jo legyen
Mivel ez amugy is egy HTPC topik, persze jo dolog hogy beszelunk a pc-rol magarol is, mert ez a tema
Jomagam sosem sajnaltam le a pc, akkoriban amikor meg nem letezett AVR nalam egy valami hangkartya oldotta meg, hu de nem emlekszem a nevere, de egy kulso egyseg volt egy belso kartyaval es ennek az analog kimenetet hajtottam meg 3db stereo erositovel
Jo volt, elveztem
Aztan jott egy korszakvaltas, amikor mar az alaplapon megjentek az optika/coax kimenetek, es jott a Denon 1804-em...Megint egy ujabb elmeny, mert ott hallottam eloszor DTS 5,1..Jobb volt mint a DD5,1 - nekem legalabbisAztan ez is le kellett csereleni, mert mar bejott a HDMI korszak es az alaplapon nem volt optika sem coax csak a nagyon dragakon
Akkor lett egy ujabb Denon +a wharfik is bovultek 2 oldalso legennyel
Lett egy 50" nem okos, de LAN kepes Samsung is es boldog voltamEzet probalom ugy eloadni itt, hogy nekem ezzel az igenyeim kielegultek es ezzel a tudassal probalok segiteni is itt, ahogy a kepnel is probaltam elmondani a sajat velemenyem, hiszem az atlag user a nagyobb es tobb ...sokkal kevesebb az, aki tenyeleg meg is hallja avagy meg is latja azt a kulonbseget azt az aprot amiert is tobb 100k ki kell fizetni
Mert szerintem te magad is latod, hogy nagyo sokszor egy full atlag usernek is hirtelen olyan szeme es fule lesz, hogy neki kell az a plussz
Persze ki vagyok en hogy megmondhassam neki, hat senki
De az, aki 5 meterrol nez egy 50" 4k tv es a sajat hangszoron hallgatta eddig, ne maa hogy hirtelen ekkorara novekedett volna tenylegesen az igenye...
Majd masnap elmegy a botba es vesz egy soundbar es meg akarja magyarani a tutitOsszegezve:
Nem azt kellene mindenkinek vasarolnia ami neki a jo?
Vagy mindig lesznek hegedu muveszek nagyon sokan?megint sorry a hosszu duma....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciókamerák
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest