Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necronom

senior tag

válasz VoidXs #57773 üzenetére

Eloszor is koszonom, hogy ilyen jol es szamomra is ertehtoen leirtal mindent! :R
    Telleg respect!

Nu aztan a tovabbiak:
    Biztosan jo dolog az, hogy valaki tenyleg tud valamit felmutatni a vilagnak es en szoktam is orulni h ujabb jofele magyar cuccos, legyen az barmi is..lenyeg az, hgy alkotott valami ami haszon es letette az asztal, hogy nesztek, itt van csinaljatok vele amit akartok

Van egy masik hobbym az pedig a modellaut versenyzes, de nem vagyok tul jo a mehaban, en inkabb pilota vagyok, szeretek vezetni
    A hazimozit ehhez tudom hasonlitani, neke az kell, hogy a sajat, szubjektive modon a szememnek es e fulemnek ez jo legyen
    Mivel ez amugy is egy HTPC topik, persze jo dolog hogy beszelunk a pc-rol magarol is, mert ez a tema
    Jomagam sosem sajnaltam le a pc, akkoriban amikor meg nem letezett AVR nalam egy valami hangkartya oldotta meg, hu de nem emlekszem a nevere, de egy kulso egyseg volt egy belso kartyaval es ennek az analog kimenetet hajtottam meg 3db stereo erositovel
    Jo volt, elveztem :)
    Aztan jott egy korszakvaltas, amikor mar az alaplapon megjentek az optika/coax kimenetek, es jott a Denon 1804-em...Megint egy ujabb elmeny, mert ott hallottam eloszor DTS 5,1..Jobb volt mint a DD5,1 - nekem legalabbis

Aztan ez is le kellett csereleni, mert mar bejott a HDMI korszak es az alaplapon nem volt optika sem coax csak a nagyon dragakon
    Akkor lett egy ujabb Denon +a wharfik is bovultek 2 oldalso legennyel
    Lett egy 50" nem okos, de LAN kepes Samsung is es boldog voltam

Ezet probalom ugy eloadni itt, hogy nekem ezzel az igenyeim kielegultek es ezzel a tudassal probalok segiteni is itt, ahogy a kepnel is probaltam elmondani a sajat velemenyem, hiszem az atlag user a nagyobb es tobb ...sokkal kevesebb az, aki tenyeleg meg is hallja avagy meg is latja azt a kulonbseget azt az aprot amiert is tobb 100k ki kell fizetni
    Mert szerintem te magad is latod, hogy nagyo sokszor egy full atlag usernek is hirtelen olyan szeme es fule lesz, hogy neki kell az a plussz
    Persze ki vagyok en hogy megmondhassam neki, hat senki :)
    De az, aki 5 meterrol nez egy 50" 4k tv es a sajat hangszoron hallgatta eddig, ne maa hogy hirtelen ekkorara novekedett volna tenylegesen az igenye...
    Majd masnap elmegy a botba es vesz egy soundbar es meg akarja magyarani a tutit

Osszegezve:
    Nem azt kellene mindenkinek vasarolnia ami neki a jo?
    Vagy mindig lesznek hegedu muveszek nagyon sokan? :)

megint sorry a hosszu duma....

Új hozzászólás Aktív témák