- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
válasz
Gombinyó #57152 üzenetére
Ez sok helyen van elcseszve. Szerintem tulleptunk mar azon, hogy codec-eket meg jelatviteli technologiakat es annak kulonbozo verziot kellene tudnunk. Ez mar nem az a vilag, amikor ilyen meg olyan verzios divx codec-et kellett vadaszni a PCGuru CD-rol.
Ami most van ez egy rakas szar felhasznaloi szempontbol. En most mint atlag user, es nem pedig IT uzemelteto, egyszeruen nem kapom meg azt amiert fizetek... kurvara nem erdekel, hogy milyen technologia miatt nem kapom meg, ugyanis az osszes streaming-nel ott van az AC-3 compatible track, amihez egy 25 eves erosito is boven eleg. Ertem, hogy az Atmos meg a tobbi csoda adhat hozza az elmenyhez, de a mai napig minden TV-nek van optikai kimenete, igenis kuldje ki a jelet azon is. Ezt egy olyan vilagban, ahol a programozashoz kb annyi keszseg kell mint egy 10 eves gyereknek aki Legozik, szerintem elfogadhatatlan.
Ennek ugy kene kineznie, amire amugy a technologia ad lehetoseget, hogy hazamegyek bekapcsolom a tv-t, megnyomok rajta 2 gombot es megnezem azt amiert fizettem. Ha meguntam pedig kikapcsolom. Nem pedig orakat turom a forumokat, es eljutok odaig hogy mindenki egymasra mutogat miert nem mukodik, de ha veszel egy uj TV/AVR/Soundbar/etc akkor majd milyen jo lesz. Koszonom, vettem 3 eve egy TV-t amin a Netflix kivetelevel semmibol nem jo ki mar a multichannel audio.Ott a Spotify, az egy jo software es erdekes modon kb 10 eve nem kell zenet lopnom.
Az megint egy masik tema, hogy lehetne jobb minoseget csinalni, ebben igazad van, de amig a "basic" funkciokat se tudjak megoldani, addig mit is varunk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Mazda topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest