- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
Borisz76 #53514 üzenetére
Van olyan videó is a youtube ahol mutatja a beállításokat....végülis majd ha meglesz a hihi akkor derül ki hogyan mi működik
Érdekes, hogy a milyen asztali médialejátszó t topikban a tegnapi nap már szerintem hülyének néztek, hogy miért akarom a PC-m járatni, ha már ennyit költök házimozira, férjen bele egy médialejátszó is
Nem rajongok az ötletért mert a torrent miatt úgy is mennie kell a gépnek, de én már korábban "megégettem" magam. Sokan nem értik meg, hogy egy médialejátszó csak addig él míg van rá frissítés, aztán kuka.
Tudom mert az Ac Rayen HD mini-vel is ez lett.
A Nas-ra is költsek 100eFt-ot, hogy arról küldjem a filmet?Akkor már legyen vagy 250-500 megás netem, és megosztom tartalmaim a haverokkal, de míg csak 25 megás netem van, nem javasolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest