Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
stigma #51670 üzenetére
Igen, tisztában vagyok én is az Amlogic +LE/CE lehetőségekkel. De ahogy olvasgattam (itt és a KODI fórumon is) azért ott sem 100%-osak a dolgok. Pl. máig nem tiszta nekem, hogy az S905X vagy az S912 tud e valós, a forrás szerint érintetlen 10bit-es képet kiadni és ha igen, LE-vel, vagy CE-cel (vagy csak 8bit-es dithering van). Ez nekem elég fontos lenne, gyak. többe nézem a 10bit vs. 8bit előnyeit, mint a 4K-t, vagy a HDR-t. Aztán S912 kapcsán olvastam még ezt a "kép ugrálós" dolgot a felirat megjelenítés során CE alatt (te tapasztaltad ezt amúgy?). Ez sem hangzik túl jól. LE-vel pedig úgy olvastam sok a hiba a lejátszás során az S912-vel. Valamint nekem alap, hogy tudja a FHD 3D-t is, ezt pedig biztosan nem tudják.
HTPC nálam (a mostani Box-hoz hasonlóan, de még annál is jobban) a videó lejátszáson kívül még az alkalmankénti net-es böngészésre és a YT videózásra is használva lenne (a TV-n), ezek amik biztosak.
Ami kép kezd összeállni, hogy valószínűleg Gamer+HTPC egybegép lesz a végeredmény AMD RX 570, vagy 580 kártyával. A másik út a PS4 + egy olcsóbb HTPC lenne, de nem tudom mennyi gyakorlati kompromisszumot kellene kötnöm és mit veszítenék mondjuk egy 2400G esetén, vagy, ha csak egy RX550-et vennék bele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Bestbuy játékok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Háztartási gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő