- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizi990
senior tag
Ez lenne a meedio folytatása? [link]
Most jutottam oda, hogy hétvégén összerakom a gépet és után software-eket kellene rá vadászni. Meedio-t is szerettem volna kipróbálni és ha tényleg olyan jó, akkor meg is vettem volna
Yahoo a fenti sw-ét beta-ként jelöli, így nem tudom van-e értelme próbálni vagy ez a beta a meedio kicsit átalakított verziója, tehát stabilnak tekinthető-e.
bizi -
dmon
aktív tag
Tehát irány a MediaPortal.
Már rég óta rebesgették ezt, én ezért nem vettem meg a karácsonyi nagy akcióban a meedio t. Sztem már akkor tudták hogy ez lesz.
Én már éltem át hasonlót mikor egy régóta használt remek szoftvert egy nagy amerikai cég felvásárolt és szépen ment a kukába, pedig ott is igértek mindent. Ott még fél évig volt terméktámogatás. Mondjuk itt talán némi bizakodásra adhat okot meeddio tulajoknak hogy nem csak céget és terméket de a fejlesztőket is megvették.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest