Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
canniball #26242 üzenetére
Finoman megjegyezném, hogy az én HTPC konfigom bár nem éppen "szokványos" de mégis gamer létére halk.
Táp: Seasonic Platinum 660W Hybrid ez azt jelenti, hogy 30%os terhelésig nem kapcsolja be a ventit és egészen 60%os terhelésig csak 16dBA a venti max hangja, ergo nem hallod meg filmezés, zenehallgatás közben az életben.
CPU cooler: Zalman FX100 passzívan hűti a 4770K-s procimat stabil 40 fokon ugyanis 95W-os TDP-t bír el a cooler és a core i7 meg max 84W...
VGA: Powercolor R9 270 SCS3 max 150W TDP-s a gpu és ezt is lehűti a rajta lévő borda simán.
Ház: Silverstone CW02 hatalmas ház, kényelmesen elférek benne 7x HDD és 1x SSD, könnyű szerelni és még a Marantz erősítőkhöz is passzol, bár Denon 4310-esem van jelenleg...Mit nyertem ezzel? Hangtalan gamer PC-t igaz nem olcsó, de meg tudtam valósítani ez a lényeg. Továbbá nem kell külön NAS-t sem üzemeltetni mert sok HDD férőhely van benne gumis csillapítású fémkeretekkel... Csak ajánlani tudom ezt a házat, nagyon ott van, az meg hogy távirányítóval kapcsolom be és nem kell kapcsolót nyomnom már csak hab a tortán...
Egy szó mint száz az a táp vagy pontosabban ezek a minőségi hibrid és moduláris tápok nagyon jók és hangtalanok még játékok alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest