Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Annyira szeretem az ilyen segítőkész válaszokat. Írtam, hogy 80k+50k lenne egy NAS+Médialejátszó páros, segítek az 130k, ergó ha ilyen árból kihozom, akkor már boldog vagyok, ha 80kból megvan még boldogabb.
Már évekkel ezelőtt olvastam olyan HTPC házakról, amik fémből vannak, és túlképp az egész egy nagy hűtőborda, ha egy procinak max TDPje 15 watt körül van, amit én szeretnék, akkor azt passzívan egy nagyobb borda, vagy egy ilyen ház elviszi, tekintve, hogy 3570km jelenleg passzívan üzemel picit magasabb TDP-vel 4ghzen, ezért gondolom egy kisebb proci röhögve megoldható, tápból se hiszem, hogy 550 wattos kellene, talán megoldható laptopokéhoz hasonlóan egy külső táp, ami megint csak elég, ha 50 watt körül ad le.
Úgyhogy te mint hozzáértő, mutass arra a pontra, amin megbukik, vagy kigúnyolandó ez a kérdés.
szerk.: Intelről olvastam mostanában (pár napja) hogy jön ki valami hihetlen SOC-kal, kérdés, hogy ez csak tabletekbe lesz, vagy jön desktop változata is ennek? (gpu gyorsabb mint tegra, fogyasztás kedvezőbb mint atom (10 órás tabletidő), teljesítmény meg I3-éval vetekszik, stb stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Temu
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Hővezető paszták
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

50"-os plazma tv-vel. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)