Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• slashing

senior tag

válasz rigo88 #16709 üzenetére

Hát én nagyon hamar áttértem a Media copanion-ra ami egy külső scrapper igaz hogy magyarul nem tudja betölteni a film tartalmát azt kézzel kell bemásolnom de én már nem szenvedek ilyen port.hu-val(lassú, körülményes, utólag kell megadni neki a címet ha nem találja, volt hogy csak úgy kihagyott 5-10 filmet stb...) . A külső scrapper egyszer nem akadt fenn nálam mindent elsőre megtalált, egyszer kellett nagyobb idő rászánnom mikor 100 akárhány filmet kellett egyszerre megcsinálnom hogy magyar legyen a tartalma a leírásnak azóta meg 5-10-esével csinálom ami nagyon hamar megvan és csak egyszer kell megcsinálnom mivel mindent odarak a film könyvtárba....

Igaz én nem a seedben tartott filmekre csinálom. Túl rendmániás vagyok ahhoz. Nálam minden film magyar könyvtár névvel angol fájlnévvel van megadva szinte minden filmhez magam méretezem a posztert nagyon sokhoz magamnak kell magyarosítanom ha normális minőségben akarom látni és akkor még nem beszéltem a clear logo-ról a bannerről a sima logó-ról, több hónap tiszta szabadidő kéne hogy mindent megcsináljak minden filmhez. Szóval nálam nem egyszerű a képlet....

nálam így néz ki egy tökéletesen kitöltött film egy könyvtárban:

Filmek
    -Film címe magyarul
    .actors - a szereplők kisképei de szerintem ez az xbmc-ben nem műdödik 100%-osan
    extrafanart - extra háttérképek
    extrathumbs - miniképek a filmből ha olyan nézetet akarok használni ami mutatja ezeket
    logo.png - film logója, címe
    clearart.png - kiskép a szereplőkről ami pl. megjelenik ha szünetelve van a lejátszás
    banner.jpg - banner kép nem kell magyarázni
    disc.png - körbe forgó lemezkép ha olyan nézetet akarok használni ami ezt mutatja
    fanart.jpg - nem kell magyarázni
    film címe angolul.avi
    film címe angolul.tbn - poszterkép
    film címe angolul.nfo - film információ minden nem csak egy link a filmre

Hozzáteszem nagyon sok film nincs ilyen részletesen megcsinálva mert baromi időigényes de szép apránként talán egyszer utolérem magam...

Új hozzászólás Aktív témák