Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
zsigus #12790 üzenetére
persze nálam is v.színű úgy fog kinézni a dolog hogy a tesztelés marad win7 asztalin aztán a tv alatt már csak ami kell lesz rajta. Nálam most az összes skin le van töltve meg a jobbaknak az svn verziója, de ha tudnám hogyan kell akkor az aeon-ból lenne egy nox egy svn nox meg plusz egy amibe beleturkálhatok xml szinten.
Kár hogy elég bonyolultan épül fel egy skin, hiába futottam neki már sokadszor mindig lepattanok egy egy nézetet át tudok írni így vagy úgy de egy új nézetet egyszerűen nem tudom hogyan kéne a választható listába tenni...
amúgy én egyszer kipróbáltam az openelec-tet de nálam kb. 20%-al jobban terhelte a gépet, már a menüben is durván zabálta a cpu-t ami így melegedett a hűtő meg egyre inkább felpörgött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest