- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
4 magos 65W-os Llano szinte beszerezhetetlen, vagy teljesen. A legkissebb 3 magos A6-3500-es változat is lazán viszi a Hi10b -t. 30% körüli max proci terheléssel. Néztem, mértem..
Az Intel a legjobb proci erőben a piacon, de kis HTPC-hez, ahol nem akar az ember + 1 videókarit(nálam alig nagyobb a pc ház mint egy Popcorn A200) és szeretne 24p-ben filmet nézni, ráadásként nem akar sírni hogy nem viszi a HD kamera felvételeit az embernek, akkor ilyet hogy Intel, csak valami félkegyelmű választ csak a HTPC gépébe....
Alúlfeszelve, 1.6Ghz-en járatom a magokat, turbo core kikapcs, és minden más, ami csak az 1-2w-kat fogyasztja fölöslegesen, így 27w idle alá lehet menni még,és film alatt 30w körül eszik. a Llano.Ezmellett lazán 30Fps körül pörgettem ki a Battlefialed-Skyrim-SaintsRow3-Mw3 négyest. Dúrva? Hát ja... 1U magas halk venti+ssd, és tényleg jó fül kell hogy valaki meghalja a gépet(a háznak nincs ventije(37c idle-48c maxon a hő) A gép kijött 85K körül kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5464
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest