Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Szerintem van a "dedikált" (vagy direkt) HTPC és az olyan PC, amit más egyebek mellett (akár a szokásos dolgok, akár még a Játék is, sőt akár NAS is lehet) simán és legalább ugyan úgy lehet HTPC "célra" is használni. Ekkor a használat határozza meg, hogy éppen micsoda, tehát akkor egy "mindenes" PC is HTPC, amikor éppen arra van használva. De ez már kicsit szótekergetős téma, engem nem is annyira érdekel ki minek hívja, csak írtam, hogy én így látom.
(#53865) Sefter: mert ki van gyomlálva szoftveresen a sok felesleges sallang, vagy eleve cél op.rendszer van rajta.-> Mit kellene annyira kigyomlálni és milyen cél oprendszer kellene hozzá, hogy jobb legyen egy átlag "sima" PC-nél videólejátszásra? És mitől lesz jobb? Szebb lesz a kép, jobb lesz a hang, kevesebb lesz a framedrop?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Linux kezdőknek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest