- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
zsigus #20167 üzenetére
"Vagy letöltesz hozzá egy eredeti fájlt innen"
A win-os XBMC alatt amit szerkesztettem az megvan, az is jó?"Ezt másold be az userdata/keymaps mappába, és indítsd újra a gépet."
És ez akkor "felülírja" a gyárit? Mármint persze nem úgy hogy átírja azt, hanem ez alapján fog működni? (Win alatt én az eredetit cseréltem le.)"Ha Win alatt megnyomom a kikapcs. gombot rögtön kikapcsol..."
Ez nem jutott eszembe...
Amúgy lehet hogy úgy meg tudod nézni hogy a win-ban az amikor megnyomom a kikapcsolás gombot ezt tegye beállítást átállítod arra hogy ne csináljon semmit, gondolom a jelet így fogadja csak nem csinál semmit, tehát ki sem kapcsol."EXT4-re particionál az OE..."
Még mindig gyenge az angolom, de ha jól értem itt azt írják az Ext2Fsd tudja írni/olvasni az Ext4-t is; jól értem?"De ahogy írtam az előzőben, nem azért nem látszik az xml..."
A nem látszik az xml probléma SMB-n jött elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest