- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
Paulo81 #19418 üzenetére
"A cpu ne a leggyengébb legyen (persze nem erőgépet szeretnék, de úgy tudom atom prociból is több féle van. Illetve nem is fontos, hogy atom legyen, ha van más jóféle proci)"
Én bármelyik Trinity-t ajánlanám, de ha fogyasztás is kritikus akkor egy újabb i3-at (mint írtad film nem fontos). Ezeken 64 bites W8-cal nem lenne gond elég gyors is lenne, nem csak zenélésre lenne elég...
A táp kérdést nem értem pontosan, miért számít mennyire zajos a táp? A PC-s tápok is elég szűrtek, javítottam párat már, láttam milyen szűrést alkalmaznak, mellesleg ált. 3% a hullámzás és PC tápnak sokkal nagyobb tartalékai vannak, mint egy notesz kockának. Eleve digitális minden jelfolyam usb-n is; maximum akkor látom a tápzajt problémának, ha az alaplap analóg kimeneteit használnád vagy a fentebb említett usb dac is erről a 12V-ról menne. Processzor és vga szempontjából sem lényeges annyira, hiszen a cpu-nak alaplapon gyakorlatilag külön tápja van és a különálló vga karikon is.
Ha analóg kimeneten kell jó minőség, akkor a Biostar újabb "Hi-Fi" jelölésű alapjai jöhetnek számításba vagy egyéb hangkártyák (pl. Creative, Asus,....)
Minőségi zenélést szerintem egy jó minőségű erősítővel lehetne legjobban megközelíteni melyet bitstreammel táplálnál (SPDIF/koax, HDMI), bár utóbb már sokak szerint jobb ha a PC LCPM-et tol ki.... Az utóbbi pár évben 3 erősítőt használtam (egy belépő szintűt és 2 középkategóriásat). Elég érzékeny vagyok a hangminőségre meghallom a különbségeket, nekem a bitstream/passthrough jött be...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest