Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DelArco

senior tag

válasz raczger #886 üzenetére

Bocs hogy idepofátlankodok én mérnök infóra járok győrbe mondjuk tökmind1 inkább a szak a lényeg.
    Nálunk kevesebb a matek jóval sztem össz asszem 5 félév van csak. Nálunk mondjuk talán kicsit több a programozás rész. Vagiys nemtom a proginfen úgy halottam kevesebb progot tolnak főleg a legelső félévben nemigen.
    Nálunk C-vel kezdődik meg második félév is C aztán Java. Meg van közben SQL bár azt nem kedvelem túlzottan :) A 3. félév után meg végülis lehet nálunk választani hogy milyet akarsz tanulni úgy nagyvonalakban. C-t lehet Javat asszem van vmi Visual Basic meg Delphi is. Meg persze lehet SQL-t is.
    Szal itt jóval kevesebb a matek tényleg sokkal) cserébe mondjuk van egypár fizikás tantárgy meg mivel nekünk BSc asszem azért kötelező egypár ilyen gazdasági tantárgy is( Gazdasági jog,Jog,Közgazdaságtan...)
    Nem mondanám hogy kifejezetten programozó szak lenne de az alapokat meg lehet tanluni programozásból itt + van pár tantárgy ahol végülsi meg lehet tanluni a fejlesztés menetét a teammunkát meg hasonlókat. Én mondjuk azt omndom hogy hiába végeztél el egy iylen szakot az inkább csak diplomát ad meg az alapokat az hogy te mennyit tanulsz hozzá a saját szabadidődben az a döntő.

• Vajajava

csendes tag

válasz raczger #886 üzenetére

Sajnos ki kell ábrándítsalak, mert itt főleg matekot, és absztrakt programozást tanítanak, a programozás sajna háttérbe szorul. Én is úgy jöttem ide, hogy hűdejó, programozó leszek, de mostanra rájöttem, hogy egy minimális programozó tudással, magas matematikai felkészültséggel, és főleg sok szerencsével, el lehet végezni a szakot. :((
    Én sem örülök neki, de minden itteni tapasztalatom erre mutat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés