- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Womanoid
újonc
válasz
CyberPunk666 #5875 üzenetére
Igazából több kisebb nagyobb oka is van. Biztosan tudom, hogy backend vagy akár fullstack devként szeretném a jövőmet alakítani, Ezen belül több nyelv és keretrendszer felé is hajlok, de az fix, hogy én programozni szeretnék mert ezt élvezem! Mérnökinfón van ugye fizika is, amit én emelt szinten középiskolában végig szenvedtem... na nem azért mert az olyan nehéz lett volna, hanem mert engem nem mozgat meg, kifejezetten utálom és nem látok olyan területet magam előtt ahol én hasznosíthatnám a fizikát. Egy barátom az Óbudaira jár és mesélt mindig arról is, hogy mondjuk hardwerekkel is kell foglalkozni mélyebben - ami egyébként nem rossz egyáltalán, sőt, viszont ez nem illik hozzám. Az eltében kifejezetten tetszik, hogy sokoldalból közelíti meg a programozást és a matekot és nagyon elméleti is. Végig néztem az összes tantervet, az összes óra leírást és nagyon tetszik! Úgy érzem, hogy ez én vagyok, ez nekem kell. Matekból is van sok olyan rész ami kifejezetten érdekel és nem bánom azt sem ha majd nem tudom meló közben hasznosítani a tudást. De legalább belül nem érzem feleslegesnek vagy annyira leterhelőnek, mint mondjuk a fizikát. És az, hogy mennyi olyan infós tárgy van ami érdekel, az nekem maga a heaven és szívesen tanulnám őket.
(Aztán persze biztos lesz majd olyan tárgy aminél szenvedni fogok, de én nagyon pozitívan állok hozzá az egészhez).
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 6D Mark II - Eladó !!
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- Predator Helios 300 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest