Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneforall
csendes tag
Köszi szépen, nekem is a B és C szimpatikus, a C a Java miatt a B a szoftverfejlesztő szakirány elnevezés miatt. Nem tudom, hogy C# programozóként hogyan lehet elhelyezkedni, de Javaval biztosan könnyen el lehet.
Ahogyan olvastam már az elején kell szakirányt választani, de azon minden félév elején lehet változtatni.
Szakiránytól függetlenül 1. félévben van "Programozási alapismeretek 2+2", illetve 2. félévben "Programozás 2+2". Azt meg tudnátok írni, hogy ebben az első két félévben milyen környezetben mit programozási nyelvet tanítanak? Azért érdekelne, mert ezeket még a suli elkezdése előtt feltelepíteném magamnak, és gyakorolnám.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- MILC felhasználók szakmai topikja
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest