- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz
pvt.peter #5676 üzenetére
A központi kérdés számomra, hogy mennyire lehet mellé nyúlni a két szakirány között. Most vagyok első félév végén (még természetesen nincs meg minden vizsgám) és a programozás tárgyakat mondhatni könnyen vettem, a matekkal alapvetően többet foglalkoztam, ezekből nem úgy, mint a programozásokból, de nem is rosszul végeztem. Emelt matekkal jöttem, itt is emelt dimaton voltam és alapvetően érdekel is, viszont tartok tőle, hogy az A-s többlet matek megtanulása már nem az érdekes kategória lesz.
Leginkább a környezetemben levő emberek bizonytalanítanak el. Van, aki nálam jobb matekból és B-re megy, viszont van, akivel nagyjából egy szinten vagyok és nem is gondolkodik máson A-n kívül. A hiperszuper gimiből jöttek gyakran olyan matematikai (bár esetenként programozós) dolgokról beszélnek, amiről gyakorlatilag fogalmam sincs, sokszor gyakorlatokon is amit ők elsőre megértenek azt én csak több gyakorlás, példa után. Na, ilyenkor nem érzem magam A-ra valónak.
A tanulással, szorgalommal nincsen gondom, de összességében úgy érzem több befektetéssel még jobb lehettem volna az első féléves matekokból is. Mit gondoltok, érdemes így A-ra mennem, vagy biztosabban végeznék B-n? Jelenleg még tervezek MSc-vel ha ez számít valamit a döntésben.MasterMark: Úgy tudom nincs matalap keresztféléven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest