- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz
pvt.peter #5676 üzenetére
A központi kérdés számomra, hogy mennyire lehet mellé nyúlni a két szakirány között. Most vagyok első félév végén (még természetesen nincs meg minden vizsgám) és a programozás tárgyakat mondhatni könnyen vettem, a matekkal alapvetően többet foglalkoztam, ezekből nem úgy, mint a programozásokból, de nem is rosszul végeztem. Emelt matekkal jöttem, itt is emelt dimaton voltam és alapvetően érdekel is, viszont tartok tőle, hogy az A-s többlet matek megtanulása már nem az érdekes kategória lesz.
Leginkább a környezetemben levő emberek bizonytalanítanak el. Van, aki nálam jobb matekból és B-re megy, viszont van, akivel nagyjából egy szinten vagyok és nem is gondolkodik máson A-n kívül. A hiperszuper gimiből jöttek gyakran olyan matematikai (bár esetenként programozós) dolgokról beszélnek, amiről gyakorlatilag fogalmam sincs, sokszor gyakorlatokon is amit ők elsőre megértenek azt én csak több gyakorlás, példa után. Na, ilyenkor nem érzem magam A-ra valónak.
A tanulással, szorgalommal nincsen gondom, de összességében úgy érzem több befektetéssel még jobb lehettem volna az első féléves matekokból is. Mit gondoltok, érdemes így A-ra mennem, vagy biztosabban végeznék B-n? Jelenleg még tervezek MSc-vel ha ez számít valamit a döntésben.MasterMark: Úgy tudom nincs matalap keresztféléven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest