- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
Azt írta, hogy ő szégyelli magát, hát hadd szégyellje, ha akarja.
Az egész oktatási rendszerrel van bajom, nem az elte proginffel konkrétan.
Hogyan változtatnám? Gyakorlat orientálttá tenni, minél kevesebb, rövidebb előadás, és gyakorlat közben csinálni, rávezetni a dolgokra az embereket, tény, hogy gyakorlatból jobban tanul az ember. A kevesebb előadást izgalmasabbá, érdekesebbé tenni, kevesebb, de válogatottabb, a diákok által is kedvelt előadókkal / meg ne politizáljon az előadó nem az a dolga/. Minden tárgynak rendes honlap, segédletekkel, tudom google, de csak egyszer kellene összegyűjteni. Az előadás témáit összehangolni a gyakorlatokkal. Kapcsolattartást még jobban felfejleszteni, kényszeríteni a tanárokat az etr használatára, mert még mindig jó pár tanár felé se néz. És ténylegesen hasznos dolgokat tanítsanak, nem kell közgáz stb. Jah és még1: kötelező sport minden félévben, pl. 1 kreditért, mert fontos a testmozgás. Ezek nem megvalósíthatatlanok, csak akarni kell. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ezeket már rég meg kellett volna valósítani. Most már befejezem, nem kívánok több ezzel kapcsolatos hsz-re reagálni, lehet örülni. De még egyszer: nem az elte proginffel van bajom, hanem az egész oktatási rendszerrel. Ha ez eddig nem lett volna világos, én kérek elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- NESCAFÉ Dolce Gusto GRANDE INTENSO kávékapszula
- Eladó Számítógép , PC (I3, 4GB RAM, SSD) Windows 10-el! Posta ok!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest