- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
Azt írta, hogy ő szégyelli magát, hát hadd szégyellje, ha akarja.
Az egész oktatási rendszerrel van bajom, nem az elte proginffel konkrétan.
Hogyan változtatnám? Gyakorlat orientálttá tenni, minél kevesebb, rövidebb előadás, és gyakorlat közben csinálni, rávezetni a dolgokra az embereket, tény, hogy gyakorlatból jobban tanul az ember. A kevesebb előadást izgalmasabbá, érdekesebbé tenni, kevesebb, de válogatottabb, a diákok által is kedvelt előadókkal / meg ne politizáljon az előadó nem az a dolga/. Minden tárgynak rendes honlap, segédletekkel, tudom google, de csak egyszer kellene összegyűjteni. Az előadás témáit összehangolni a gyakorlatokkal. Kapcsolattartást még jobban felfejleszteni, kényszeríteni a tanárokat az etr használatára, mert még mindig jó pár tanár felé se néz. És ténylegesen hasznos dolgokat tanítsanak, nem kell közgáz stb. Jah és még1: kötelező sport minden félévben, pl. 1 kreditért, mert fontos a testmozgás. Ezek nem megvalósíthatatlanok, csak akarni kell. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ezeket már rég meg kellett volna valósítani. Most már befejezem, nem kívánok több ezzel kapcsolatos hsz-re reagálni, lehet örülni. De még egyszer: nem az elte proginffel van bajom, hanem az egész oktatási rendszerrel. Ha ez eddig nem lett volna világos, én kérek elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Goddess of Victory:Nikke
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged