Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Még szerencse, hogy nem te állítod össze a tantervet, hanem azok a profok, doktorok, akiknek talán nagyobb a rálátásuk erre.

Nem arról van szó, hogy kezdeni akarok vele bármit is, nem fogok valószínűleg semmi komolyabb dolgot megírni vele, nem is mélyülünk úgy bele az órákon, hogy erre lehetőség legyen, de nehogy már egy leendő informatikusnak időpocsékolás legyen tudni, hogy mégis hogyan működik egy program, hogyan van megvalósítva alacsony szinten egy, hogyan hajtódik végre, mi folyik a háttérben stb. Ahogy mondtam, egyfajta szemléletet ad.. Talán nem minden időpocsékolás, amit később nem fogsz közvetlenül használni.
Én kifejezetten örülök neki, hogy ezt tanítják/tanították nekem..[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest