Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
karyo
senior tag
Ez így ebben a formában nem igaz. Én BMF-NIK-et végeztem.
Az első 3 félévben semmi HASZNOSAT nem tanultam, legalábbis abból az aspektusból visszanézve, hogy 3 éve végeztem, azóta dolgozom, és a tárgyak 85%-a teljesen haszontalan, a mindennapokban nem fogod használni. Prog tanítás: nagyon gyenge, ha magadtól nem állsz neki foglalkozni vele, csak kinevetteted magad egy inetrjún azzal a tudással, amit ott kapsz. Ha papír kell, akkor menj fősulira, ha sok pénzt akarsz keresni, mihamarabb specializálódj egy területre és nyomulj be egy céghez aki a témával foglalkozik. Csak így megy. -
Lortech
addikt
Tavaly, esti tagozat, 1. félév, infó tárgyak: 1, Adatstruktúrák, algoritmusok, objektumok, ea : ez tűrhető volt, talán még szinvonalasnak is mondanám; 2. bev. infó, gyak: gagyiság (excel, word, html, mittom); 3. Imperatív, objektum orientált programozás, gyak - semmi köze nem volt az oop-hez, delphi console application.. tehát gyak. 1 az 1-ben pascal. - elég fos volt az oktatás, tanár.
2. félév: 1. Informatika elméleti alapjai, ea - ez jó volt, bár sok újat nem mondott; 2. Programozási paradigmák és technikiák, ea - prog elmélet, konkrét nyelvekre levetítve, java, c++, c#, delphi, oop, progtechnikák, ez rendben volt; 3. Vizuális, eseményvezérelt programozás, gyak - delphi, immáron rendes windowsos alkalmazások, elment.
Azért írtam le, hogy ne az maradjon meg az emberekben, hogy semmit se tanulnak ott az emberek, mert ez azért mégsem állja meg a helyét, mindenki eldöntheti maga, hogy ez szerinte kevés vagy sem.
///a 3. félévről nem tudok nyilatkozni, mert sulit váltottam, de ilyenek voltak elvileg, hogy Számítógép hálózatok, I. Haladó algoritmusok, Haladó programozás, Digittechnika///[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- No Rest for the Wicked
- Suzuki topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest