- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
koczka.pm #5387 üzenetére
Spojt is csinalgattam regen, az is jo. A tobbihez:
Nagyon sok helyen csak a negatívumokat lehet olvasni, hogy matek így.. matek úgy..
Sokan fognak riogatni a matekkal, de alapjaban veve megcsinalhato. "A" szakiranyos voltam es siman vegigtolhato 4-5 jegyekkel. A ZH-k semmi olyat nem tartalmaznak, ami gyakorlaton ne lenne leadva csak mas adatokat adnak meg. A vizsgak sem nehezek egy ket kiveteltol eltekintve. Ilyen kivetel pl a diszkret matek 1, de ott is az anyag mennyisege volt sokkolo kozepiskola utan, maguk a tetelek trivialisak, 2-10 sorban bizonyithatoak voltak.
olvastam valamelyik fórumon egy kommentet, miszerint az illető azért ment ELTE-re, hogy megtanuljon programozni és kiakadt, hogy őt ott nem tanították meg kódolni..
Hat egyreszt illik ugy idejonni, hogy az ember mar legalabb alap programokat meg tud irni. Kulonben mi alapjan dont ugy valaki, hogy programozo lesz?
Masreszt reszben igaza lehetett annak, aki ezt irta. Programozas oktatas nagyon gyenge es ebbol komoly problemak lesznek. Mindket munkahelyemen az allasinterjuk soran tomegevel hullottak el az emberek rutin kodolasi feladatokon, el sem jutottak odaig, hogy melyebb ismereteket igenylo feladat elokeruljon. Ez amugy nem ELTE specifikus jelenseg, mindehonnan erkeztek jelentkezok.Az én meglátásom az, hogy egy programozónak egyik nyelvről a másikra át kell tudni térnie relatíve rövid (2-3 hét) alatt másik nyelvre..
Ez eddig ok, de attol, hogy a szintaxist ismered attol meg nem leszel programozo. Ha 2-3 het alatt lehetne kikepezni javas meg .netes embereket, akkor nem lenne hiany beloluk evek ota. A lenyeg, hogy az ecosystemet, best practiceket, gyakran hasznalt librarykat, build toolokat es az adott platform nyugjeit is ismerni kell ahhoz, hogy teged egy eles projektre rategyenek. Ez egy C++/Java/C# nyelvnel also hangon 1 ev befektetett tanulas es ez meg mindig a junior programozo kategoria.
De érdekelne, robotikával és MI-vel mennyire lehet foglalkozni az ELTE-n? ((:
Illetve milyen TDK lehetőségek vannak?Szerintem robotika es MI nem erossege az ELTEnek. Viszont rengeteg TDK tema es egyetemi projekt van. Amikor en kerestem ilyen temakat, akkor foleg matek es fizika tanszekes tanarok kerestek programozokat altalaban modellezesi feladatokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MIUI / HyperOS topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest