- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
válasz
koczka.pm #5387 üzenetére
Szerintem érdemes érdeklődnöd a BME topikban is, hogy milyennek találják a saját rendszerüket. Itt mi nyilván az általunk megélt dolgokról tudunk okosakat mondani, a műegyetemet meg az évek során felszedett poénokkal ekézhetjük max.
Én úgy érzem, hogy gondolkodásban egy jó alapot kaptam itt az alapképzésen. Ha nem lett volna ez a kavarás, akkor lehet, hogy nekiálltam volna estin a mesternek is, de igazából nem éreztem szükségességét, és bevallom, hogy kicsit meg is untam már az iskolát.
És szerintem igaz, amit írsz, egy programozónak illik gyorsan elsajátítania egy új nyelvet, ott a referencia és a buksija. Szerintem aki itt végez, az többnyire alkalmas is erre.
A kemény matek meg olyan, amilyen. Szerintem kicsit segít abban, hogy később nagyobb rendszereket könnyebben lásson át az ember. És mivel nagy programokra a BSc alatt nem vagy rákényszerítve, így ezeken keresztül láthatsz komplexebb dolgokat. Ha mellé jól elsajátítod, az még előny is lehet.
Divat szidni a képzést, lehet, hogy alapja is van a kritikáknak, sőt biztos, de ha valaki beleteszi a munkát, annak nagy valószínűséggel nem lesz gondja az életben később.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest