- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GML
őstag
Bárhová akarsz feltölteni egy "közös" mappába, kell egy fiók. Legyen az google drive, db, megaupload, bármi.
A DB esetén ez a jó, hogy regisztrálsz, felteszed a gépedre a kis progit. A progi létrehoz egy mappát a gépen, amibe, ha te belemásolsz valamit az azonnal szinkronizálódik fel a felhőbe.
Ha van olyan mappád, ami meg van osztva, akkor abba automatikusan letöltődik (beállítástól függően) a közös tartalom.Pl: van egy közös mappánk. te beleteszel némi Charlie Haden-t, az nálam megjelenik a gépemen, miközben neked megjelenik az általam betett David Torn. Ezáltal nálad is és nálam is azonos lesz a tartalom. Nem kell cipelgetni vinyót, pendrive-ot, hanem csak át kell másolni egy másik mappába a zenéket és kész. a zenelejátszónak meg meg kell adni azt az egy könyvtárat hogy hol keressen zenéket.
Problem solved.[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
Erre mondtam, hogy Dropbox. Felhős tárhely. 2 GB kezdő területtel. elérhető weben keresztül, PC-re, Mac-re, telefonra szinkronizálva.
Szinkronizálási, megosztási lehetőségekkel. Ha valaki betesz valamit, akkor azt más is látja. Szinte azonnal frissül a többi eszközön. 30 nap visszaállítási lehetőség is van, ha valaki véletlenül törölt ki valamit.Letölteni szabadon le lehet belőle, ismerve a letöltési linket, de, ha van DB fiókod, akkor te is tehetsz bele.
Mi kell még?[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
vki tréfarépát kajolt és megtetszett neki az email cím..
köszi, hogy fáradtál ismét[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
-
-
.DLL
veterán
Van tornaterem, konditerem.
(#3816) GML: Szerintem úgy értette, hogy még találkozó előtt elkészítjük a zenei összeállítást, és mondjuk Google Drive-on megosztjuk, így mindenki otthon letölti meghallgatja őket, "felkészül" és így az ismert, több fajta zenével mindenki ugyan úgy tesztelheti az eszközöket. Szerintem jó ötlet.
Címeket vagy fájlokat dobjunk be?
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
contaxg
veterán
-
bkercso
nagyúr
Én is azt tapasztalom - nem csak a saját "bőrömön" - , hogy korrekt műszaki tájékoztatással nehezebb eladni valamit, mint idióta rizsával... Az emberek ezeket szeretik olvasni, valahogy ettől jön meg a vásárlókedvük.
És akik ezeket a dumákat kitalálják, azok főállásban teszik, ők a marketingesek. Külön gárda a mérnököktől a legtöbb (minden) multinál. Kapnak infót a mérnököktől, de abból kevés kerül be a brosúrába és sokszor az is russzul.[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
FreeBorN
csendes tag
Bargyu:
Leírod szted miért kalap szamóca a W5K? Kíváncsi vagyok, egyáltalán nem offenzív "flamebait". Csak érdekel, hogyan különbözik a szubjektív értékelésünk.Én mini-review-ként annyit tudnék róla írni, a mélynek jól hangzó fás teste volt (még ha nem is igaz) nagyon megnyomott kiemelt, de NEM szúrós magasak és középmagasak ami miatt szép volt a női énekesek hangja, és amit szintén sokan írnak, hogy fejbeszólós, meg így meg úgy nem nyitja szét a teret, egyszerűen nem tud érdekelni, ha tetszik a hangszíne, nekem sokkal több "Zenét" adott, mint a HD800, K701.
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi az a feature, amivel gondolom téged spec kikerget a világból ha kalap...-nak érzed
Bkercso te jelenleg nem készítesz elektroncsőből erősítőt?
-
bkercso
nagyúr
Nagyon általánosítasz erősítőkről, ennek semmi alapja, erről meg vagyok győződve. Nem a csövessel vitatkozom, de tranyósat és csöveset is annyi féle képpen hallottam szólni, hogy nagyon.
Mikrodinamika: ha egyre gondolunk, akkor a Champ pont erről híres.[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
-
vodkaboy22
addikt
Igaza van contaxg-nek. Tapasztalatból sose elég elvégre ezért is jönnek ide a forumozók! Én is szoktam hasonló monológot írni.
HD650-et hallottad mielőtt HD800-ra váltottál?
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
.DLL
veterán
Igen a szinergia nagyon fontos, és lehet hogy ilyen szoftveres hókuszpókuszok is kellenek az eléréséhez.
Az USB-> SPDIF csak akkor kell, ha DAC-od szinkron USB-vel rendelkezik és gagyi belső fogadó IC-je van. Akkor sokat javít. De ha nem notebook-ot használsz, akkor az alaplapon kell lennie egy SPDIF kiementnek vagy hátul, vagy egy tüskesoron belül, az tökéletes, hogy meghajtsd a DAC-od.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
contaxg
veterán
Szerintem lesz akinél DAP lesz vagy éppen asztali gép is lesz, de általában laptop a forrás. Én lehet, hogy viszek CD játszót.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
USB stickkel a legkényelmesebb rohangálni a gépek között... Nekem Spotify előfizetésem van így én csak a netről tudok majd egyéni zenéket biztosítani. Pár lemezt azért lehet, hogy letöltök a laptopomra.
Akár egy track lista is kialakitható, amit pár órára talán mindenki fel tud tölteni a gépére...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Star Wars Outlaws - Special Edition - PS5 + Steelbook ( Fémtok )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest