Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tDr1v3r

veterán

válasz kw3v865 #2240 üzenetére

Nekem 830 G5-öm volt, most asszony használja. i5 8250U / 16 GB / 500 GB SSD asszem a spec, most így hírtelen fejből meg nem mondom. Ami biztos hogy a kijelző 1080p IPS, 120 Hz-es képfrissítéssel és touchscreenes, ennél hozzáért a billentyűzet már a kijelzőhöz (nem vészesen, általában a touchpoint szokott látszani rajta, de letörölhető mert üveg védi a panelt).

Nekem úgy nem volt hangos személy szerint, nyilván függ hogy ki mire is haszálja. Melegedni tudott, felületileg azért érezhető volt nekem sokszor intenzívebb munkavégzés alatt ha az ölemben nyomkorásztam.

Strapa: azért pár évet hordoztam, bírta rendesen. Nem mondom hogy nincs rajta itt-ott karc de azért hetente hurcoltam többszáz kilóméteres távokon is, nem volt baja. Kényelmesebb kialakítású a háza, a mostani 840 G8-am szinte vágja a lábamat...

• i400

őstag

válasz kw3v865 #2240 üzenetére

Én amikor megjelent újonnan vettem ilyen gépet magamnak (i5/16/512 jobbik fhd kijelzővel). Notebook fancontrolt használtam, mert gyalázatos volt az alap ventiprofillal a hűtés. Előforuldhat ventihalál (ahol dolgozok, ott a 80+ darabos flottából kb 8-10 között voltak a problémásak). G5/G6 szériánál az akkuk szoktak nagyon érzékenyek lenni, ha a touchpad sarkai nem egységesen a palmrest vonala alatt vannak akkor fújódik.
    Covid miatt ezek a gépek 4-5 évet mentek programozók keze alatt, akik nem igazán kímélték őket, de nagy történések nem voltak a felsoroltakon kívül. Zsanérok is bírták a strapát, volt olyan akinek kb banán alakúra volt meghajolva a gépe de az se halt le.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés