Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• orientcx

őstag

válasz totila #26323 üzenetére

"hol maradnak az éjszakai kommentárok?"
    -
    Vigyázz, ki ne provokáld, mert nem leszel túl népszerű a fórumon! :D
    Az igazság az, hogy nem nagyon volt mit írnom, mert nem sok minden történt velem mostanában. Kicsit most tanácstalan vagyok, mivel folytassam a játékot. A Corvette egyszerűen túl erős lett egy HazRES-nek. Annyira, hogy tegnap már be se néztem egybe sem. Ha egyesével, vagy kettes-hármas wingekben jönnek a kuncsaftok, az kb olyan, mintha egy felgyúrt Vulture-vel vadásznék harmless Haulerekre, ha nagy nehezen beleakad az ember egy 6-8-10 fős galeribe, akkor már fél szemmel érdemes ugyan odapillantani, de valamirevaló kihíváshoz az ennél is nagyobb, csupa nagyvadakból álló hordára lenne szükség. Márpedig az utóbbi pár napban még a kisebb létszámú társulatokkal is csak ritkán futottam össze, nemhogy a nagyobbakkal Ha gondolod ilyenről tehetek fel videót, épp tegnap csináltam egyet az egyik haverom kérésére, hogy lássa ő is, érdemes rámenni a témára(8-10 kuncsaft rövid, 4 perc 24 másodperces szóváltás után kissé lehangoltan indul az okmányiroda irányába leadni széthullott járművének kissé megpörkölődött forgalmiját). Tényleg CZ-be kéne menni kihívás céljából, de ahhoz meg valahogy nincs kedvem(ahogy ezt már beismertem, nincs rá értelmes magyarázatom) De ugyanakkor a Corvette-ből sincs kedvem kiszállni, mert azért csak jó érzés, hogy benézek egy threath4-es USS-be, és másodpercek alatt teszek rendet az ott tartózkodó konda-horda rovására. Úgyhogy most ha úgy vesszük, csúnyán csapdába estem ezzel a hajóval, mert nem kihívás bárki fejét cipóra verni, egy kicsit unalmas is, de mégsem tudom letenni(tán elvonóra kéne mennem) :U

Társadalmi célú hirdetés: Fiatalok! Nehogy rákapjatok a felgyúrt Corvette élvezetére, mert nem tudtok lejönni az anyagról! Annyi szép dolog van az életben, ott van mindjárt például az onion head. Az is sok örömet nyújt, és mégsem okoz olyan gyilkos függőséget! :K
    (a Galaktikus Egészségbiztosító ajánlásával)

Új hozzászólás Aktív témák